Ajankohta

22.3.2020 10:00 – 22.3.2020 18:00

Paikka

Ratsutalli Uusmattila, allitie 18, Nastola

Hinta

50 €

Tapahtumaluokka

Nuorisokoulutukset ja -tapahtumat

Järjestäjä

SRL Häme← Takaisin

Kurssi peruttu, ilmoittautuneet voivat toimittaa tilinumeron maksun palautusta varten emmi.kupiainen@ratsastus.fi

TERVETULOA Hevoskerho ohjaajien peruskurssille

Paikka: Ratsutalli Uusmattila, kerhotila
Osoite: Tallitie 18, 15560 Nastola 
Tilaisuuden järjestäjät: SRLHäme ja Nastolan Urheiluratsastajat ry
Aika: 22.3.2020 klo 10 – 18.00
Kouluttaja: Karoliina Laari

Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi on tarkoitettu sekä nuorille että aikuisille hevoskerhon ohjaajille ja ohjaajiksi aikoville. Pääsyvaatimuksina on vähintään 14-vuoden ikä, innostus lasten ohjaamiseen sekä Hoito I -merkin suorittaminen tai vastaavat tiedot ja taidot.

Kurssilla käydään läpi muun muassa lasten ohjaamista ja ohjaajan tehtäviä, kerhotoiminnan suunnittelua ja hevoskerhomateriaalien käyttöä. Kurssilla tehdään myös ohjausharjoituksia käytännössä. Kurssin suorittaneet saavat todistuksen ja voivat vastaanottaa tämän jälkeen Mini- ja Perushoitomerkkien suorituksia. Kurssihintaan kuuluu monipuolinen materiaalipaketti: Hevostaito-opas, Hevoskerhon ohjaajan opas sekä Hevoskerholaisen vihko. Huom. Materiaalien normaali tilaushinta on 50 euroa + toimituskulut, mutta koulutuksiin ne tarjotaan puoleen hintaan (25e/hlö). Käytännössä saat siis kurssin koulutuksen kaupan päälle!

Kurssille otetaan mukaan korkeintaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi järjestetään, jos kurssilaisia on vähintään 8 hlöä.

Kurssin hinta on 50 euroa, joka sisältää opetuksen, kurssimateriaalin, lounaan ja välipalan. Tähtiseurojen jäsenille hinta 25 € (SRL tarjoaa materiaalit). 

Ilmoittautumiset 12.3.2020 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. 
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €. 

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.