Ajankohta

17.5.2021 17:30 – 17.5.2021 18:30

Paikka

verkkokoulutus

Hinta

15 €

Tapahtumaluokka

Seuratoimijakoulutukset
← Takaisin

Suomen Ratsastajainliitto ry järjestää Kannustava seuratoimija – hyvät vuorovaikutustaidot -koulutuksen maanantaina 17.5. klo 17.30-18.30. Koulutus on verkkokoulutus. 

Hyvä vuorovaikutus lähtee itsetuntemuksesta. Hyvät vuorovaikutustaidot tukevat turvallisen ja avoimen ilmapiirin syntymistä. Turvallisessa ilmapiirissä kaikkien on hyvä harrastaa. Kannustava seuratoimija -illassa tutustumme vuorovaikutustaitoihin ja opimme harjoitteita aiheen itsenäiseen harjoitteluun. Illan teemoja ovat eläytyvä kuuntelu, minä-viestien käyttö, taitava palautteenanto ja vastaanotto, sekä haastavien tilanteiden kohtaaminen.

Koulutus on avoin kaikille seuratoimijoille, joita innostaa vuorovaikutustaidot sekä turvallisen ja hyvän harrastusilmapiirin luominen.

Kouluttajana psyykkinen valmentaja Sanna Sassi.

Koulutuksen hinta on 15 € / henkilö, ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumiset 16.5.2021 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. 
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Koulutukseen ei oteta jälki-ilmoittautuneita. 

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.