Ajankohta

5.10.2019 09:00 – 5.10.2019 16:00

Paikka

Kylpylähotelli Rauhalahti, Katiskaniementie 8, Kuopio

Tapahtumaluokka

Kokoukset

Järjestäjä

SRL Itä-Suomi
← Takaisin

SRL Itä-Suomen alueen syyskokous sekä seura- ja tallitapaaminen lauantaina 5.10.2019 klo 9.00 alkaen Kuopiossa Kylpylähotelli Rauhalahdessa.

Toimintasuunnitelma ja valtakirjamalli sivun alalaidassa

Ohjelma:

klo 9.00 - 11.30 Suomen Ratsastajainliiton Nuorten päättäjien vetämä työpaja seuroille ja talleille: 

 • (aluksi kahvitarjoilu + suolainen kahvileipä)
 • Potkua nuorisotoimintaan!
 • SRL 100 -juhlavuoden ideointi

klo 11.30 - 12.30 lounastauko (omakustanteinen)

klo 12.30 - 14.30 Seura- ja tallitapaaminen Suomen Ratsastajainliiton seurapalvelujen linjapäällikön Marja Teljamon johdolla:

 • Esitellään paikalla olevat seurat ja tallit: yleisesittely, toiminta-ajatus, onko seura/talli on erikoistunut johonkin tiettyyn toimintaan, mikä sujuu hyvin, missä asioissa on haasteita?
 • Mitä apua seura/talli voisi tarvita muilta seuroilta / talleilta / alueelta / liitolta? Mitä yhteistyötä seura/talli voisi tarjota muille?

klo 14.30 - n. 16.00  Itä-Suomen alueen syyskokous

 • (aluksi kahvitarjoilu + makea kahvileipä)
 • Marja Teljamo: liiton ajankohtaiset asiat
 • syyskokousasiat: toimintasuunnitelma, talousarvio ja aluejaoston henkilövalinnat
 • toiveita ja keskustelua järjestettävistä tapahtumista ja koulutuksista jne. (toiveita koulutuksista voi toimittaa jo etukäteen lomakkeella https://forms.gle/syciy4mqzbhYZN1C9)
 • ITIS paricupin palkitseminen
 • YHDESSÄ-äänestyksen palkiseminen (äänestää voi 18.9. asti https://forms.gle/VXNF6PbQ4q5c8qfR9)

Hinta: Ilmainen. Lounas omakustanteisesti.

Ilmoittautuminen tarjoilujen varaamisen vuoksi torstaihin 26.9.2019 mennessä alla olevalla lomakkeella.
Ilmoitathan peruutuksista emmi.kupiainen@ratsastus.fi

Alueen syyskokous

Syyskokouksen esityslista

 1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja kutsutaan sihteeri
 2. Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
 3. Vahvistetaan ääniluettelo
 4. Tehdään liiton hallituksen vahvistettavaksi esitys aluejaoston puheenjohtajasta seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi
 5. Tehdään liiton hallituksen vahvistettavaksi esitys jäsenistä seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi ja tarvittaessa varajäsenistä yksivuotiskaudeksi 
 6. Tehdään liiton hallituksen vahvistettavaksi esitys aluejaoston laatimasta toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta tulevalle vuodelle
 7. Muut asiat

Asialistalla toimintasuunnitelma, talousarvio ja aluejaoston jäsenvalinnat, joista tehdään esitykset liiton hallituksen vahvistettavaksi. Kokousmateriaali julkaistaan lähempänä kokousta alueen internet-sivulla https://www.ratsastus.fi/alueet/ita-suomi/. Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan aluejaoston toimintaan, tai tiedätkö sopivan henkilön aluejaoston jäseneksi? Tämän vuoden syyskokouksessa on jaossa puheenjohtajan pesti, 3-5 paikkaa varsinaisiksi jäseniksi aluejaostoon ja 0-2 paikkaa varajäseniksi. Nykyään Itä-Suomen aluejaoston kuukausittain järjestettäviin kokouksiin voi osallistua myös etänä videopuheluyhteyden avulla, joten myös eri puolilta aluetta olevien henkilöiden on helpompi olla mukana toiminnassa. Olisikin mukava, jos saisimme maantieteellisesti kattavasti henkilöitä mukaan aluejaostoon! Lisätietoja aluetoiminnasta voi katsoa myös https://www.ratsastus.fi/seuratoimijalle/mukaan-aluetoimintaan/ 

Näin voi päästä aluejaostoon ehdolle: alueen jäsenseura tai -talli voi ehdottaa kokouksessa jäsentä aluejaostoon, eli jäsenseuran tai –tallin valtakirjan omaava henkilö suorittaa ehdottamisen kokouksessa (ehdotettavan henkilön oltava Itä-Suomen alueen jäsenseuran jäsen). Jos ehdotettuja on enemmän kuin paikkoja on tarjolla, suoritetaan suljettu äänestys, jossa äänestää saavat valtakirjan omaavat henkilöt.

Jokaisella toimialueen jäsenseuralla ja -tallilla on kokouksessa yksi (1) ääni.

Jäsenen puolesta yksi kokousedustaja käyttää äänioikeutta kokouksessa. Valtuutettu edustaja saa edustaa ainoastaan yhtä liiton jäsentä. Kokouksen päätöksellä puheoikeutta kokouksessa voidaan rajoittaa niin, että se koskee vain äänioikeutettuja.

Aluejaoston jäsenet ja valinnat:

 • Alueohjesäännön mukaan jaoston koko on puheenjohtaja ja 7-9 jäsentä sekä 0-2 varajäsentä
 • Erovuorossa:
  • puheenjohtaja Sanna Ruotsalainen
  • varsinaiset jäsenet: Kirsi Niskanen, Petra Tapanila-Nokelainen, Milla Heikkinen ja Tarja Lehto 
  • varajäsenet: Vilma Kröger ja Piia Nissinen
  • Erovuoroisista jäsenistä Sanna Ruotsalainen, Piia Nissinen, Vilma Kröger, Tarja Lehto sekä tarvittaessa Milla Heikkinen, Petra Tapanila-Nokelainen ja Kirsi Niskanen ovat ilmoittaneet olevansa käytettävissä uudelleenvalintaan.
 • Jaostossa jatkavat kaksivuotiskauden jälkimmäisen vuoden varsinaisina jäseninä Merja Rautiainen, Pasi Kauppinen, Jaana Seppänen, Kaisa Ikonen ja Satu Kosunen.

Tervetuloa!

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.