Ajankohta

29.10.2020 18:00 – 29.10.2020

Paikka

Juustoportti, Naulakatu 2, Kuopio (myös etämahdollisuus)

Tapahtumaluokka

Kokoukset← Takaisin

Tervetuloa SRL Itä-Suomen alueen syyskokoukseen torstaina 29.10.2020 klo 18 alkaen Kuopioon Juustoportille (Naulakatu 2, 70800 Kuopio)

Ohjelma

 • (aluksi kahvitarjoilu + makea kahvileipä)
 • syyskokousasiat: toimintasuunnitelma, talousarvio ja aluejaoston henkilövalinnat
 • keskustelua ja toiveita järjestettävistä tapahtumista ja koulutuksista jne.

Osallistuminen on mahdollista joko läsnä tai etäyhteydellä. Valtakirjalla jäsenseuraa tai -tallia edustavan henkilön tulee olla läsnä kokouksessa, mutta muiden henkilöiden toivotaan osallistuvan etänä, jotta saamme minimoitua läsnä olevien henkilöiden määrän.

Tilaisuus on maksuton, mutta tarjoilun, vallitsevan koronatilanteen ja etäyhteyden järjestämisen vuoksi toivomme ennakkoilmoittautumiset 25.10.2020 mennessä alla olevalla lomakkeella. Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai ruotsalainen.sanna.m@gmail.com, myös tiedustelut samaan osoitteeseen.

Alueen syyskokous

Asialistalla toimintasuunnitelma, talousarvio ja aluejaoston jäsenvalinnat, joista tehdään esitykset liiton hallituksen vahvistettavaksi. Kokousmateriaali alla liitteenä. Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan aluejaoston toimintaan, tai tiedätkö sopivan henkilön aluejaoston jäseneksi? Tämän vuoden syyskokouksessa on jaossa 3-5 paikkaa varsinaisiksi jäseniksi aluejaostoon ja 0-2 paikkaa varajäseniksi. Nykyään Itä-Suomen aluejaoston noin kuukausittain järjestettäviin kokouksiin voi osallistua myös etänä videopuheluyhteyden avulla, joten myös eri puolilta aluetta olevien henkilöiden on helpompi olla mukana toiminnassa. Olisikin mukava, jos saisimme maantieteellisesti kattavasti henkilöitä mukaan aluejaostoon! Lisätietoja aluetoiminnasta voi katsoa myös https://www.ratsastus.fi/seuratoimijalle/mukaan-aluetoimintaan/ 

Näin voi päästä aluejaostoon ehdolle: alueen jäsenseura tai -talli voi ehdottaa kokouksessa jäsentä aluejaostoon, eli jäsenseuran tai –tallin valtakirjan omaava henkilö suorittaa ehdottamisen kokouksessa (ehdotettavan henkilön oltava Itä-Suomen alueen jäsenseuran jäsen). Jos ehdotettuja on enemmän kuin paikkoja on tarjolla, suoritetaan suljettu äänestys, jossa äänestää saavat valtakirjan omaavat henkilöt.

Jokaisella toimialueen jäsenseuralla ja -tallilla on kokouksessa yksi (1) ääni.

Jäsenen puolesta yksi kokousedustaja käyttää äänioikeutta kokouksessa. Valtuutettu edustaja saa edustaa ainoastaan yhtä liiton jäsentä. Kokouksen päätöksellä puheoikeutta kokouksessa voidaan rajoittaa niin, että se koskee vain äänioikeutettuja.

Aluejaoston jäsenet ja valinnat:

 • Alueohjesäännön mukaan jaoston koko on puheenjohtaja ja 7-9 jäsentä sekä 0-2 varajäsentä
 • Erovuorossa:
  • varsinaiset jäsenet: Merja Rautiainen, Pasi Kauppinen, Jaana Seppänen, Kaisa Ikonen, Satu Kosunen 
  • varajäsenet: Kirsi Niskanen, Petra Tapanila-Nokelainen
  • Erovuoroisista jäsenistä Pasi Kauppinen, Jaana Seppänen, Satu Kosunen sekä tarvittaessa Petra Tapanila-Nokelainen ja Kirsi Niskanen, ovat ilmoittaneet olevansa käytettävissä uudelleenvalintaan.
 • Jaostossa jatkavat kaksivuotiskauden jälkimmäisen vuoden varsinaisina jäseninä puheenjohtaja Sanna Ruotsalainen, sekä Piia Nissinen, Mari Suhonen, Vilma Kröger ja Tarja Lehto.

Syyskokouksen esityslista

 1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja kutsutaan sihteeri
 2. Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
 3. Vahvistetaan ääniluettelo
 4. Tehdään liiton hallituksen vahvistettavaksi esitys jäsenistä seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi ja tarvittaessa varajäsenistä yksivuotiskaudeksi 
 5. Tehdään liiton hallituksen vahvistettavaksi esitys aluejaoston laatimasta toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta tulevalle vuodelle
 6. Muut asiat

Tervetuloa!

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen. 

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.