Ajankohta

26.5.2020 – 18.6.2020 23:59

Paikka

Etä

Tapahtumaluokka

Muut tapahtumat ja koulutukset

Järjestäjä

SRL Vikellyskomitea← Takaisin

Vikellyskomitea toteuttaa mahdollisuuden etäarvosteluun halukkaille vikeltäjille. Kyseessä ei ole kilpailu, vaan osana tuomarikoulutusta toteutettava etäarvostelu, josta vikeltäjä saa pisteet ja lyhyet tuomarikommentit. Pisteet eivät ole täysin suhteessa kilpailuissa saataviin pisteisiin mm. kuvakulmien ja -laadun takia. Vikeltäjä voi lähettää haluamansa määrän A/B/C-tason ohjelmia (perusliikkeet, vapaaohjelma, tekninen ohjelma), huolehtii ohjelmien määrän mukaisen maksun tämän sivuston kautta ja saa aikanaan arvostelun sähköpostiinsa.

Hinta: yksi ohjelma 5 €, kaksi ohjelmaa 10 €, kolme ohjelmaa 15 €

Ohjelmat ladataan nettiin (esim Youtube, huomioi mahdollisuus jakaa video vain linkin saaneille), osoite videolle lähetetään sähköpostiin oona.pekkala@gmail.com ja maksu hoidetaan tämän sivuston kautta Suomen Ratsastajainliitolle. Videoiden lähetyksen ja maksujen osalta takaraja on 18.6.2020.

Tuomarit arvostelevat suoritukset kilpailunomaisesti, hevospisteistä annetaan vain A1 ja A2. Arvostelut toimitetaan vikeltäjille sähköpostitse 10.7.2020.

Huomioittehan kuvaustilanteessa olosuhteet. Kuvaus tulee toteuttaa mahdollisimman turvallisesti ja korona-ajan rajoitukset huomioiden. Suoritus on syytä kuvata riittävän etäältä juoksutusympyrän ulkopuolelta, mielellään n. 5m päästä ja mahdollisesti korokkeelta. Tiukkaa vastavaloa on syytä välttää. Juoksuja ei tarvitse kuvata, niitä ei arvostella.

 

Lisätiedot tarvittaessa Oonalta oona.pekkala@gmail.com tai p. 0440773734
 

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinninjälkeen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.