Ajankohta

1.11.2020 15:00 – 1.11.2020 17:00

Paikka

verkkokoulutus

Tapahtumaluokka

Talliyrittäjien koulutukset

Järjestäjä

SRL Itä-Suomi← Takaisin

Yrittäjä, kiinnostaako sinua saada lisää buustia omaan toimintaasi?

Kaipaatko sparrausta ja ideoita oman yrityksesi kehittämiseen?

Olisiko kiva ottaa hetki aikaa ja todellakin tehdä jotakin konkreettista oman juttusi eteenpäin viemiselle?

SRL Itä-Suomen aluejaosto tarjoaa SRL100-juhlavuoden kunniaksi SRL:n jäsentallien yrittäjille ja työntekijöille sekä ratsastusseurojen jäsenille veloituksetta Suski Fagerströmin vetämän yrittäjien sparrauskoulutuksen sunnuntaina 1.11.2020 klo 15-17. Muille kuin SRL:n jäsentallien yrittäjille/työntekijöille tai ratsastusseurojen jäsenille hinta on 10e.

Suski Fagerström on hevosalan moniosaaja, lähes 30 vuoden yrittäjätausta ratsastuskouluyrittäjänä, toiminimellisenä ratsastuksenopettajana ja nyt Mind Riders Oy:n kehittäjänä ja johtajana. Mind Riders tarjoaa ratsastusvalmennusten lisäksi koulutusta, konsultointia ja luentoja hevosalalla.

“Yrittäjänä tiedän, kuinka haastavaa on repiä aikaa oman yrityksen kehittämiseen ja uusien ideoiden ja juttujen suunnitteluun. Olen taas usean vuoden opiskellut tekemisen ohella myös viimeisimpiä markkinointiin liittyviä trendejä ja koen, että hevosalalla meillä on melkoisesti opittavaa markkinoinnin ammattilaisilta ja parannettavaa talliyritysten kehittämisessä.

Koulutukseen osallistujille lähetetään materiaaleja etukäteen ja toivon, että ehdit tutustua niihin jo ennen koulutuspäivää, jotta voidaan käyttää koulutusaika enemmän ideointiin, suunnitteluun ja ajatusten vaihtoon. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus, joka kannattaa hyödyntää.”

Tämän hetken koronatilanteen vuoksi koulutus käydään netin välityksellä, zoom.us alustalla. Ilmoittautumiset 18.10.2020 mennessä alla olevalla lomakkeella. Maksullisena osallistuvien tulee maksaa koulutus ilmoittautumisen yhteydessä, muuten ilmoittautuminen ei ole voimassa. Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai ruotsalainen.sanna.m@gmail.com. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Maksullisena osallistuvien jälki-ilmoittautumiseen hintaan lisätään 10 €. Tiedustelut osoitteesta ruotsalainen.sanna.m@gmail.com.

Tilaisuus toteutuu, ilmoittautuminen mahdollista vielä 27.10. asti.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen. 

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.