Ajankohta

30.10.2020 09:00 – 30.10.2020 15:00

Paikka

Metsämäen ravirata, Vanha Tampereentie 235, 20380 TURKU

Hinta

50 €

Tapahtumaluokka

Harrastajien koulutukset← Takaisin

SIIRTYY PIDETTÄVÄKSI KEVÄÄLLÄ

Aika: pe 30.10.2020 klo 9:30 - 15.00

Paikka: Metsämäen ravirata, tallialue ja yläkahvio

Luennoitsija / kuntotestaaja: ELT  Dosentti Seppo Hyyppä

Hinta: kuunteluoppilaat 50 e (sis. lounas ja iltapäiväkahvit), testattava hevonen 200 e (sis. valmentajan ja hoitajan osallistuminen, lounas ja iltapäiväkahvit).

Lokakuun viimeisenä perjantaina Metsämäessä on mahdollista tulla seuraamaan hevosten kuntotestausta ja kuuntelemaan valmennusoppeja. Muutamalla hevosella on mahdollisuus osallistua testeihin (lantanäyte, perusverenkuva, maitohappotestit) ja päivän päätteeksi saada kuntotestausanalyysi sekä valmennussuunnitelma. Testattava hevonen voi olla ravuri, ratsu tai valjakkohevonen, pääasia on että sitä olisi valmennettu tavoitteellisesti. Kurssin järjestäjät pidättävät oikeuden valita testattavat hevoset.

Hevosten ilmoittautumiset ti 13.10. mennessä os. hevosjalostusliitto@turunhippos.fi ja kuunteluoppilaiden viimeinen ilmoittautumispäivä su 25.10., ilmoittautumiset www.turunhippos.fi > verkkokauppa tai Metsämäki applikaatio.
Hevosten ilmoittautumisen yhteydessä kerro sähköpostilla hevosen taustatietoja sen valmennuksesta, ruokinnasta, tavoitteista ym. 

Kurssi toteutuu, mikäli riittävä määrä testattavia hevosia ja kuunteluoppilaita ilmoittautuu.

Tervetuloa Metsämäkeen!

Järjestäjät: Metsämäen ravirata, SRL / Lounais-Suomen aluejaosto ja Varsinais-Suomen Hevosjalostusliitto ry

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.