Ajankohta

27.9.2021 18:00 – 27.9.2021 20:00

Paikka

verkkoluento

Hinta

5 €

Tapahtumaluokka

Harrastajien koulutukset← Takaisin

Hevoskoulutuksen verkkoluento  maanantana 27.9.2021 kello 18-20. 

Hinta 5 €.

Miten hevonen oppii ja miksi se usein oppii ihan muuta, kuin ihminen oli toivonut?  Mitä asioita hevosta kouluttaessa kannattaa huomioida ja miksi?

Hevoskouluttaja Mia Jurvalan luennolla käydään läpi asiat, jotka vaikuttavat hevosen oppimiseen. Mietitään mistä arkea häiritsevä ja ihmisen hermoja raastava hevosen “huono” käytös alkaa ja miksi siitä on niin vaikeaa päästä eroon. 

Tutustutaan opettamisen konkreettisiin työkaluihin ja puhutaan myös siitä miksi hevosen mielentilaan kannattaa panostaa, ihan ihmisen itsensä takia. 

Voit esittää luennolla kysymyksiä.

Hevoskouluttaja Mia Jurvala on kouluttanut ihmisiä ja hevosia jo 25 vuotta. Hän on erikoistunut kouluttamaan hevosia, joiden käytös aiheuttaa murheita tai vaaratilanteita. Paras lääke on ennaltaehkäisy, siispä Mia järjestää hevosenkäsittelykursseja omistajille ja harrastajille ja kouluttaa muita kaltaisiaan ammattilaisia. Hänen peruskouluttautunut Ypäjällä (Hevostalouden perustutkinto/kasvatus, Kengittäjän perustutkinto, Tallimestarin erikoisammattitutkinto) ja käynyt lukuisia kursseja hevosen mielestä, oppimisen lainalaisuuksista sekä opiskelee paraikaa psykologiaa avoimessa yliopistossa.

Ilmoittautumiset 23.9.2021 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. 
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €. 

Saat viikonlopun aikana sähköpostiisi linkin, jolla pääset luennolle. 

Luento on SRL Hämeen, Hämeen Hevosjalostusliiton, Hämeen Hevosenomistajien sekä Teivon raviradan järjestämä. 

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.