Ajankohta

15.5.2021 11:00

Paikka

verkkokoulutus

Tapahtumaluokka

Nuorisokoulutukset ja -tapahtumat← Takaisin

TERVETULOA Hevoskerho ohjaajien peruskurssille

Suomen Ratsastajainliitto ry järjestää Hevoskerhon ohjaajien peruskurssin verkkokoulutuksena. Kurssiin kuuluu kaksi kurssi-iltaa ja välitehtävä. Kurssipäivät ovat lauantai 15.5. ja 22.5. klo 11.00-14.30. Kouluttajana Karoliina Laari.

Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi on tarkoitettu sekä nuorille että aikuisille hevoskerhon ohjaajille ja ohjaajiksi aikoville. Pääsyvaatimuksina on vähintään 14-vuoden ikä, innostus lasten ohjaamiseen sekä Hoito I -merkin suorittaminen tai vastaavat tiedot ja taidot. 

Kurssilla käydään läpi muun muassa lasten ohjaamista ja ohjaajan tehtäviä, kerhotoiminnan suunnittelua ja hevoskerhomateriaalien käyttöä. Kurssin suorittaneet saavat todistuksen ja voivat vastaanottaa tämän jälkeen Mini- ja Perushoitomerkkien suorituksia. Kurssihintaan kuuluu monipuolinen materiaalipaketti: Hevostaito-opas, Hevoskerhon ohjaajan opas sekä Hevoskerholaisen vihko. Huom. Materiaalien normaali tilaushinta on 50 euroa + toimituskulut, mutta koulutuksiin ne tarjotaan huomattavasti edullisemmin (30 € / hlö). Tähtiseurojen jäsenille SRL tarjoaa materiaalin ilmaiseksi. Osa materiaalista saatavana myös ruotsinkielisenä. 

Kurssille otetaan mukaan korkeintaan 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi järjestetään, jos kurssilaisia on vähintään 6 hlöä. 

Kurssin hinta on 40 €, Tähtiseurojen jäsenille 10 €.
Hinta sisältää opetuksen ja kurssimateriaalin. 

Ilmoittautumiset 6.5.2021 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. 
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella.  Materiaalit tulee palauttaa tai niiden arvoa (30 €) ei hyvitetä. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €. 

Mikäli mahdollista, tilaattehan esim. saman seuran osallistujien materiaalit yhteen osoitteeseen postikulujen säästämiseksi. Mainitse myös, jos haluat kurssimateriaalit ruotsinkielisinä.

Tiedustelut nuorisokouluttajat@ratsastus.fi tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi

TERVETULOA KOULUTTAUTUMAAN! 

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.