Ajankohta

10.11.2019 10:00 – 10.11.2019 17:00

Paikka

Savijärven Kartano, Savijärven Puistotie, Sipoo

Tapahtumaluokka

Nuorisokoulutukset ja -tapahtumat

Järjestäjä

Husaariratsastajat ry
Kuva: Anna Aalto
← Takaisin

Kurssi on täynnä.

Husaariratsastajat ry järjestää hevoskerhon ohjaajien peruskurssin Savijärven kartanolla, Sipoossa (Savijärven Puistotie, 04130 Sipoo) sunnuntaina 10.11 klo 9-17.

Kouluttaja: Anu Kämäräinen

Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi on tarkoitettu sekä nuorille että aikuisille hevoskerhon ohjaajille ja ohjaajiksi aikoville. Pääsyvaatimuksina on vähintään 14-vuoden ikä, innostus lasten ohjaamiseen sekä Hoito I -merkin suorittaminen tai vastaavat tiedot ja taidot.

Kurssilla käydään läpi muun muassa lasten ohjaamista ja ohjaajan tehtäviä, kerhotoiminnan suunnittelua ja hevoskerhomateriaalien käyttöä. Kurssilla tehdään myös ohjausharjoituksia käytännössä. Kurssin suorittaneet saavat todistuksen ja voivat vastaanottaa tämän jälkeen Mini- ja Perushoitomerkkien suorituksia. Kurssihintaan kuuluu monipuolinen materiaalipaketti: Hevostaito-opas, Hevoskerhon ohjaajan opas sekä Hevoskerholaisen vihko. Huom. Materiaalien normaali tilaushinta on 60 euroa+toimituskulut, mutta koulutuksiin ne tarjotaan huomattavasti edullisemmin. Käytännössä saat siis kurssin koulutuksen kaupan päälle!

Kurssille otetaan mukaan korkeintaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi järjestetään, jos kurssilaisia on vähintään 10.

Kurssin hinta on 60 €, joka sisältää opetuksen, kurssimateriaalin, aamupalan, lounaan ja välipalan.
Otathan muistiinpanovälineet mukaan sekä käytännön harjoituksiin, myös talliympäristössä, sopivat vaatteet.

Sitovat ilmoittautumiset 27.10.2019 mennessä sähköpostiosoitteeseen marit.siven@gmail.com.

Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava osallistujan nimi, seura, ikä ja mahdollinen erityisruokavalio sekä ruoka-aineallergiat. Mainitse myös, jos haluat kurssimateriaalit ruotsinkielisinä.

Vahvistamme osallistumisen sähköpostilla, jonka mukana saat myös kurssimaksun maksamisohjeet seuran tilille. Maksun tulee näkyä tilillä viimeistään 30.10.2019.

Jos osallistuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilman lääkärintodistusta, osallistumismaksua ei palauteta/se peritään.

Tiedustelut: sihteeri@husaariratsastajat.fi

TERVETULOA KOULUTTAUTUMAAN!

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.