Ajankohta

23.3.2019 09:00 – 23.3.2019 17:00

Paikka

Mennalan Ratsutila, keltainen talo, Saakoskentie 73, Saakoski, Jyväskylä

Tapahtumaluokka

Nuorisokoulutukset

Järjestäjä

Korpilahden Ratsastajat ry ja Talent-tiimi← Takaisin

Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi

Paikka: Mennalan Ratsutila, keltainen talo
Osoite: Saakoskentie 73, SAAKOSKI (ajo-ohjeet www.ratsutila.com)
Tilaisuuden järjestäjät: Korpilahden Ratsastajat ry ja Talent -tiimi
Aika: Lauantai 23.3.2019 klo 9-17
Kouluttaja: Saara Reinikainen

Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi on tarkoitettu sekä nuorille että aikuisille hevoskerhon ohjaajille ja ohjaajiksi aikoville. Pääsyvaatimuksina on vähintään 14-vuoden ikä kurssivuoden aikana, innostus lasten ohjaamiseen sekä Hoito I -merkin suorittaminen tai vastaavat tiedot ja taidot.

Kurssilla käydään läpi muun muassa lasten ohjaamista ja ohjaajan tehtäviä, kerhotoiminnan suunnittelua ja hevoskerhomateriaalien käyttöä. Kurssilla tehdään myös ohjausharjoituksia käytännössä. Kurssin suorittaneet saavat todistuksen ja voivat vastaanottaa tämän jälkeen Mini- ja Perushoitomerkkien suorituksia. Kurssihintaan kuuluu monipuolinen materiaalipaketti: Hevostaito-opas, Hevoskerhon ohjaajan opas sekä Hevoskerholaisen vihko. Huom. Materiaalien normaali tilaushinta on 60 euroa + toimituskulut, mutta koulutuksiin ne tarjotaan huomattavasti edullisemmin. Käytännössä saat siis kurssin koulutuksen kaupan päälle!

Kurssille otetaan mukaan korkeintaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi järjestetään, jos kurssilaisia on vähintään 8.

Kurssin hinta on 50 €, joka sisältää opetuksen, kurssimateriaalin, lounaan ja välipalan.

Sitovat ilmoittautumiset 12.3.2019 mennessä sähköpostiosoitteeseen miia.rajaranta@gmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava osallistujan nimi, seura, ikä ja mahdollinen erityisruokavalio sekä ruoka-aineallergiat. Mainitse myös, jos haluat kurssimateriaalit ruotsinkielisinä.

Vahvistamme osallistumisen sähköpostilla, jonka mukana saat myös kurssimaksun maksamisohjeet seuran tilille. Maksun tulee näkyä tilillä viimeistään 13.3.2019.

Jos osallistuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilman lääkärintodistusta, osallistumismaksua ei palauteta/se peritään.

Tiedustelut: Miia Rajaranta miia.rajaranta@gmail.com tai puh. 0504001856

TERVETULOA KOULUTTAUTUMAAN!

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.