Ajankohta

24.8.2019 09:30 – 24.8.2019 17:30

Paikka

Tupoksen ABC, Liminka

Tapahtumaluokka

Nuorisokoulutukset ja -tapahtumat

Järjestäjä

Ankkurilahden Ratsastajat ry← Takaisin

Ankkurilahden ratsastajat ry järjestää

HEVOSKERHON OHJAAJAKOULUTUKSEN

Limingan Tupoksessa lauantaina 24.8. klo 9.30-17.30.

Koulutus pidetään Tupoksen ABC:n kokoustilassa. Tarvittaessa järjestetään kuljetus Oulusta (juna- tai linja-autoasemalta) Tupokseen.

Koulutus on avoin hevoskerhojen ohjaajiksi aikoville, seurojen nuorisovastaaville ja muille kiinnostuneille. Osallistujien tulee olla vähintään 14 vuotiaita, lasten ohjaamisesta innostuneita henkilöitä, joilla on suoritettuna hoito I -merkki tai vastaavat taidot hallussa.

Kurssilla käydään läpi muun muassa lasten ohjaamista ja ohjaajan tehtäviä, kerhotoiminnan suunnittelua ja hevoskerhomateriaalien käyttöä. Kurssilla tehdään myös ohjausharjoituksia käytännössä. Kurssin suorittaneet saavat todistuksen ja voivat vastaanottaa tämän jälkeen Mini- ja Perushoitomerkkien suorituksia. Kurssihintaan kuuluu monipuolinen materiaalipaketti: Hevostaito-opas, Hevoskerhon ohjaajan opas sekä Hevoskerholaisen vihko. Koulutuksessa ei opeteta hevostaitoja.

Koulutuksen hinta on 70e. Hinta sisältää koulutuksen ja materiaalin lisäksi ruokailut (2x kahvi/tee/mehu ja sämpylä/pulla ja lounas noutopöydästä).
Koulutus yhteistyössä SRL:n kanssa, kouluttaja toimii Siru Lahtinen. Kurssille otetaan mukaan korkeintaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi järjestetään, mikäli kurssilaisia vähintään 8.

Tervetuloa kouluttautumaan!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
11.8.2019 mennessä seura@alr.fi
Kurssimaksu ohjeet ilmoittautumisen yhteydessä.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.