Ajankohta

13.3.2021 09:30 – 13.3.2021 17:00

Paikka

Lempäälän Ratsastuskoulu, Vaihmalantie 145, Lempäälä

Tapahtumaluokka

Nuorisokoulutukset ja -tapahtumat

Järjestäjä

Ratsuniitty Oy← Takaisin

TERVETULOA
Hevoskerho ohjaajien peruskurssille

Paikka: Lempäälän Ratsastuskoulu, Ratsuniitty Oy
Osoite:  Vaihmalantie 145, 37500 Lempäälä
Aika: 13.3.2021, kello 9.30-17
Kouluttaja: Päivi ”Pätkä” Anttila

Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi on tarkoitettu sekä nuorille että aikuisille hevoskerhon ohjaajille ja ohjaajiksi aikoville. Pääsyvaatimuksina on vähintään 14-vuoden ikä, innostus lasten ohjaamiseen sekä Hoito I -merkin suorittaminen tai vastaavat tiedot ja taidot.

Kurssilla käydään läpi muun muassa lasten ohjaamista ja ohjaajan tehtäviä, kerhotoiminnan suunnittelua ja hevoskerhomateriaalien käyttöä. Kurssilla tehdään myös ohjausharjoituksia käytännössä. Kurssin suorittaneet saavat todistuksen ja voivat vastaanottaa tämän jälkeen Mini- ja Perushoitomerkkien suorituksia. Kurssihintaan kuuluu monipuolinen materiaalipaketti: Hevostaito-opas, Hevoskerhon ohjaajan opas sekä Hevoskerholaisen vihko. Huom. Materiaalien normaali tilaushinta on 50 euroa + toimituskulut, mutta koulutuksiin ne tarjotaan puoleen hintaan (25e/hlö).  Käytännössä saat siis kurssin koulutuksen kaupan päälle!

Kurssille otetaan mukaan korkeintaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi järjestetään, jos kurssilaisia on vähintään 8 hlöä.

Kurssin hinta on 65€ joka sisältää opetuksen ja kurssimateriaalin, sekä kahvit ja pullan.
Tähtiseurojen jäsenet saavat hinnasta 25€ alennuksen, eli SRL tarjoaa heille kurssimateriaalit.
Päivänaikana on myös ruokatauko omin eväin (käytössä jääkaappi ja mikro) tai voi käydä omakustanteisesti syömässä naapurissa olevassa Vaihmalan Hovissa.

Sitovat ilmoittautumiset  20.2.2021 mennessä sähköpostiosoitteeseen lempaala.ratsastus@gmail.com  Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava osallistujan nimi, seura, ikä ja mahdollinen erityisruokavalio. Mainitse myös, jos haluat kurssimateriaalit ruotsinkielisinä.
Jälki-ilmoittautumisia emme kurssille ota.

Vahvistamme osallistumisen sähköpostilla, jonka mukana saat myös laskun.
Maksun tulee näkyä tilillä viimeistään 25.2.2021

Jos osallistuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilman lääkärintodistusta, osallistumismaksua ei palauteta/se peritään.

Tiedustelut: Lempäälän Ratsastuskoulu, Anne Koskela ja Mertsu Korpela, sähköpostitse lempaala.ratsastus@gmail.com, puhelimitse tai WhatsApp viestillä numerosta 0405422631
 

TERVETULOA KOULUTTAUTUMAAN!