Ajankohta

10.3.2019 09:00 – 10.3.2019 16:00

Paikka

Husön Ratsastuskeskus, ratsutupa, Talosaarentie 283, Helsinki

Tapahtumaluokka

Nuorisokoulutukset ja -tapahtumat

Järjestäjä

SRL Etelä-Suomi ja Husön Ratsastajat ry
← Takaisin

Husön Ratsastajat ry sekä SRL:n Etelä-Suomen aluejaosto järjestävät hevoskerhon ohjaajien peruskurssin Husön ratsastuskeskuksessa sunnuntaina 10.3.2019 klo 9-16. Osoite Talosaarentie 283, 00890 Helsinki (ajo-ohjeet http://huso.net/yhteystiedot/ )

Kouluttaja: Teresa Pentikäinen

Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi on tarkoitettu sekä nuorille että aikuisille hevoskerhon ohjaajille ja ohjaajiksi aikoville. Pääsyvaatimuksina on vähintään 14-vuoden ikä, innostus lasten ohjaamiseen sekä Hoito I -merkin suorittaminen tai vastaavat tiedot ja taidot.

Kurssilla käydään läpi muun muassa lasten ohjaamista ja ohjaajan tehtäviä, kerhotoiminnan suunnittelua ja hevoskerhomateriaalien käyttöä. Kurssilla tehdään myös ohjausharjoituksia käytännössä. Kurssin suorittaneet saavat todistuksen ja voivat vastaanottaa tämän jälkeen Mini- ja Perushoitomerkkien suorituksia. Kurssihintaan kuuluu monipuolinen materiaalipaketti: Hevostaito-opas, Hevoskerhon ohjaajan opas sekä Hevoskerholaisen vihko. Huom. Materiaalien normaali tilaushinta on 60 euroa+toimituskulut, mutta koulutuksiin ne tarjotaan huomattavasti edullisemmin. Käytännössä saat siis kurssin koulutuksen kaupan päälle!

Kurssille otetaan mukaan korkeintaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi järjestetään, jos kurssilaisia on vähintään 6.

Kurssin hinta on 60 €, joka sisältää opetuksen, kurssimateriaalin, lounaan ja välipalan.
Otathan muistiinpanovälineet mukaan ja lämmintä vaatetta, koulutustila on viileä.

Sitovat ilmoittautumiset Husön Ratsastajille 3.3.2019 mennessä sähköpostiosoitteeseen seija@kirveet.fi Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava osallistujan nimi, seura, ikä ja mahdollinen erityisruokavalio sekä ruoka-aineallergiat. Mainitse myös, jos haluat kurssimateriaalit ruotsinkielisinä.

Vahvistamme osallistumisen sähköpostilla, jonka mukana saat myös kurssimaksun maksamisohjeet seuran tilille. Maksun tulee näkyä tilillä viimeistään 6.3.2019.

Jos osallistuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilman lääkärintodistusta, osallistumismaksua ei palauteta/se peritään.

Tiedustelut: Husön Ratsastajat Seija Kirves,  0405530019, seija@kirveet.fi.

TERVETULOA KOULUTTAUTUMAAN!

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.