Ajankohta

2.10.2021 09:00 – 2.10.2021 17:00

Paikka

verkkokoulutus

Tapahtumaluokka

Nuorisokoulutukset ja -tapahtumat← Takaisin

Etelä-Suomen Ratsastusjaosto (ESRA) - Södra Finlands Region järjestää Hevoskerhon ohjaajien peruskurssin verkkokoulutuksena. Kurssipäivä on 2.10 klo 9-16 sisältäen lounastauon. Kouluttajana Teresa Pentikäinen.

Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi on tarkoitettu sekä nuorille, että aikuisille hevoskerhon ohjaajille ja ohjaajiksi aikoville. Pääsyvaatimuksina on vähintään 14-vuoden ikä, innostus lasten ohjaamiseen sekä Hoito I-merkin suorittaminen tai vastaavat tiedot ja taidot.

Kurssilla käydään läpi muun muassa lasten ohjaamista ja ohjaajan tehtäviä, kerhotoiminnan suunnittelua ja hevoskerhomateriaalien käyttöä. Kurssin suorittaneet saavat todistuksen ja voivat vastaanottaa tämän jälkeen Mini- ja Perushoitomerkkien suorituksia. Kurssihintaan kuuluu monipuolinen materiaalipaketti: Hevostaito-opas, Hevoskerhon ohjaajan opas sekä Hevoskerholaisen vihko. Huom. Materiaalien normaali tilaushinta on 50 euroa + toimituskulut, mutta koulutuksiin ne tarjotaan huomattavasti edullisemmin (30 € / hlö). Tähtiseurojen jäsenille SRL tarjoaa materiaalin ilmaiseksi. Osa materiaalista saatavana myös
ruotsinkielisenä.

Kurssille otetaan mukaan korkeintaan 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi järjestetään, jos kurssilaisia on vähintään 6 hlöä.

Kurssin hinta on 35 € / Tähtiseurojen jäsenille 5 € .
Hinta sisältää opetuksen ja kurssimateriaalin.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella 19.9.2021 mennessä. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa.
Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava osallistujan nimi, seura, ikä ja materiaalien toimitusosoite (nimi, osoite, puhelinnumero). Mikäli mahdollista, tilaathan esim. saman seuran osallistujien materiaalit yhteen osoitteeseen postikulujen säästämiseksi. Mainitse myös, jos haluat kurssimateriaalit ruotsinkielisinä.
Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautuessa. Ilmoittaudu viimeistään 19.9.2021 mennessä. Jos osallistuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilman lääkärintodistusta, osallistumismaksua ei palauteta. Materiaalit tulee palauttaa tai niiden arvoa (30 €) ei hyvitetä.

Tiedustelut: Nuorisovastaava Mari Lieskoski, p. 0505926133, mari.lieskoski@gmail.com

Tervetuloa kouluttautumaan!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.