Ajankohta

18.9.2022 09:00 – 18.9.2022 16:00

Paikka

verkkokoulutus

Hinta

40 €

Tapahtumaluokka

Nuorisokoulutukset ja -tapahtumat
← Takaisin

Kurssi  täynnä, varasijoille voi ilmoittatua. Mikäli seuranne haluaa järjestää oman kurssin, olkaa yhteydessä nuorisokouluttajat@ratsastus.fi

 

TERVETULOA Hevoskerho ohjaajien peruskurssille

Etelä-Suomen Ratsastusjaosto (ESRA) - Södra Finlands Region järjestää Hevoskerhon ohjaajien peruskurssin verkkokoulutuksena. Kurssipäivä on 18.9 klo 9-16 sisältäen lounastauon. Kouluttajana Teresa Tuominen.

Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi on tarkoitettu sekä nuorille, että aikuisille hevoskerhon ohjaajille ja ohjaajiksi aikoville. Pääsyvaatimuksina on vähintään 14-vuoden ikä, innostus lasten ohjaamiseen sekä Hoito I -merkin suorittaminen tai vastaavat tiedot ja taidot.

Kurssilla käydään läpi muun muassa lasten ohjaamista ja ohjaajan tehtäviä, kerhotoiminnan suunnittelua ja hevoskerhomateriaalien käyttöä. Kurssin suorittaneet saavat todistuksen ja voivat vastaanottaa tämän jälkeen Mini- ja Perushoitomerkkien suorituksia. Kurssihintaan kuuluu monipuolinen materiaalipaketti: Hevostaito-opas, Hevoskerhon ohjaajan opas sekä Hevoskerholaisen vihko. Huom. Materiaalien normaali tilaushinta on 50 euroa + toimituskulut, mutta koulutuksiin ne tarjotaan huomattavasti edullisemmin (30 € / hlö). Tähtiseurojen jäsenille SRL tarjoaa materiaalin ilmaiseksi. Osa materiaalista saatavana myös ruotsinkielisenä.

Kurssille otetaan mukaan korkeintaan 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi järjestetään, jos kurssilaisia on vähintään 6 hlöä.

Kurssin hinta on 40€ / Tähtiseurojen jäsenille 10€ .
Hinta sisältää opetuksen ja kurssimateriaalin.

Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava osallistujan nimi, seura, ikä ja materiaalien toimitusosoite (nimi, osoite, puhelinnumero). Mikäli mahdollista, tilaathan esim. saman seuran osallistujien materiaalit yhteen osoitteeseen postikulujen säästämiseksi. Mainitse myös, jos haluat kurssimateriaalit ruotsinkielisinä.

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautuessa. Ilmoittaudu viimeistään to 8.9.2022.
Jos osallistuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilman lääkärintodistusta, osallistumismaksua ei palauteta. Materiaalit tulee palauttaa tai niiden arvoa (30 €) ei hyvitetä.  

Tiedustelut:  Nuorisovastaava Micaela Andersin, p. 0405968868, micaela.andersin@gmail.com

Tervetuloa kouluttautumaan!

TERVETULOA KOULUTTAUTUMAAN!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.