Ajankohta

26.9.2020 – 27.9.2020

Paikka

Husön Ratsastuskeskus, ratsutupa, Talosaarentie 283, 00890 Helsinki

Tapahtumaluokka

Nuorisokoulutukset ja -tapahtumat

Järjestäjä

Husön Ratsastajat ry← Takaisin

Hevoskerhon ohjaajien perus- ja jatkokurssi

Paikka: Husön Ratsastuskeskus, ratsutupa
Osoite: Talosaarentie 283, 00890 Helsinki
Tilaisuuden järjestäjät: Husön Ratsastajat ry sekä SRL:n Etelä-Suomen aluejaosto ESRA
Aika: Lauantai 26.9.2020 klo 9-17 (peruskurssi) ja sunnuntai 27.9.2020 klo  9-16 (jatkokurssi)
Kouluttaja: Anu Kämäräinen / ESRA

Peruskurssi 26.9.2020 klo 9-17

Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi on tarkoitettu sekä nuorille että aikuisille hevoskerhon ohjaajille ja ohjaajiksi aikoville. Pääsyvaatimuksina on vähintään 14-vuoden ikä, innostus lasten ohjaamiseen sekä Hoito I -merkin suorittaminen tai vastaavat hevoskäsittelyn tiedot ja taidot (minimissään muutama vuosi aktiivista ratsastuksen harrastamista).
Kurssilla käydään läpi muun muassa lasten ohjaamista ja ohjaajan tehtäviä, kerhotoiminnan suunnittelua ja hevoskerhomateriaalien käyttöä. Kurssilla tehdään myös ohjausharjoituksia käytännössä. Kurssin suorittaneet saavat todistuksen ja voivat vastaanottaa tämän jälkeen Mini- ja Perushoitomerkkien suorituksia. Kurssihintaan kuuluu monipuolinen materiaalipaketti: Hevostaito-opas, Hevoskerhon ohjaajan opas sekä Hevoskerholaisen vihko.

Jatkokurssi 27.9.2020 klo 9-16

Hevoskerhon ohjaajien jatkokurssi syventää peruskurssilla ja käytännön ohjaustyössä opittua. Kurssi on suunnattu peruskurssin aiemmin suorittaneille, joilla on lisäksi jo kokemusta kerhojen vetämisestä. Jatkokurssilla syvennetään kerho-ohjaajan taitoja käytännön harjoituksin sekä opitaan mm. ratsastus- ja kerhotoimintaan liittyvien tapahtumien järjestämistä. Kurssiin sisältyy ennakkotehtäviä, jotka lähetetään osallistujille viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Kurssihintaan kuuluu lisäksi monipuolinen materiaalipaketti.

Kurssimaksut ja ilmoittautumiset

Molemmille kursseille otetaan mukaan korkeintaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssit järjestetään, jos kurssilaisia on vähintään 6 osallistujaa / kurssi.  Kurssin hinta on 60 € / osallistuja / kurssi, joka sisältää opetuksen, kurssimateriaalin, lounaan ja välipalan. Huom. Koulutusmateriaalien normaali tilaushinta on n. 60 €+toimituskulut, mutta koulutuksissa ne siis sisältyvät kurssin hintaan mikä on huomattava etu osallistujille. Tähtiseurojen jäsenille SRL tarjoaa materiaalin, jolloin osallistumismaksu heille on 35 €

Otathan muistiinpanovälineet mukaan sekä sään mukaisen vaatetuksen (kokoustila voi olla kylmällä säällä viileä).
Sitovat ilmoittautumiset Husön Ratsastajille viimeistään 17.9.2020 mennessä sähköpostiosoitteeseen karloskotkas@gmail.com. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä osallistujan nimi, seura, ikä ja mahdollinen erityisruokavalio sekä ruoka-aineallergiat. Mainitse myös, jos haluat kurssimateriaalit ruotsinkielisinä.

Vahvistamme osallistumisen sähköpostilla, jonka mukana saat myös kurssimaksun maksamisohjeet seuran tilille. Maksun tulee näkyä tilillä viimeistään 24.9.2020.

Jos osallistuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilman lääkärintodistusta, osallistumismaksua ei palauteta/se peritään.

Tiedustelut: Husön Ratsastajat Karlos Kotkas, 0504053147, karloskotkas@gmail.com

TERVETULOA KOULUTTAUTUMAAN!