Ajankohta

24.2.2018 09:00 – 24.2.2018 17:00

Paikka

Oulu

Hinta

80 €

Tapahtumaluokka

Nuorisokoulutukset

Järjestäjä

Pohjois-Suomen alue← Takaisin

Paikka: Ravintola Hilikku, Oulu

Aika: Lauantai 24.2.2018 klo 9-17 (kevyt aamupala tarjolla klo:8.30-9.00)
Tilaisuuden järjestäjä: SRL Pohjois-Suomi
Kouluttaja: Siru Lahtinen

Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi on tarkoitettu sekä nuorille että aikuisille hevoskerhon ohjaajille ja ohjaajiksi aikoville. Pääsyvaatimuksina on vähintään 14-vuoden ikä, innostus lasten ohjaamiseen sekä Hoito I -merkin suorittaminen tai vastaavat tiedot ja taidot. 

Kurssilla käydään läpi muun muassa lasten ohjaamista ja ohjaajan tehtäviä, kerhotoiminnan suunnittelua ja hevoskerhomateriaalien käyttöä. Kurssilla tehdään myös ohjausharjoituksia käytännössä. Kurssin suorittaneet saavat todistuksen ja voivat vastaanottaa tämän jälkeen Mini- ja Perushoitomerkkien suorituksia. Kurssihintaan kuuluu monipuolinen materiaalipaketti: Hevostaito-opas, Hevoskerhon ohjaajan opas sekä Hevoskerholaisen vihko. Huom. Materiaalien normaali tilaushinta on 60 euroa+toimituskulut, mutta koulutuksiin ne tarjotaan huomattavasti edullisemmin.

Kurssille otetaan mukaan korkeintaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi järjestetään, jos kurssilaisia on vähintään 8. 


Koulutuspäivän aikana kurssilaisilla on mahdollisuus osallistua samoissa tiloissa järjestettävälle Korumies-Arvin luennolle!

Kurssin hinta on 80€, joka sisältää opetuksen, kurssimateriaalin, kevyen aamupalan, lounaan, välipalan sekä luennon.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 16.2. Kurssi tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Tiedustelut: Tiina Heikkilä 0440-520 424tiina.h@outlook.com 

TERVETULOA KOULUTTAUTUMAAN! 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.