Ajankohta

15.4.2023 19:00

Paikka

Scandic Rosendahl Tampere

Hinta

90 €

Tapahtumaluokka

Juhlat
← Takaisin

Hevosgaala 2023 järjestetään yhteistyössä Suomen Ratsastajainliiton, FWB-yhdistyksen ja Suomen Hippoksen kanssa hotelli Scandic Rosendahlissa lauantaina 15.4.2023 klo 19 alkaen (ovet auki klo 18). Samana viikonloppuna Tampereella järjestetään myös Hevoset-messut.

Gaalassa palkitaan menestyneitä ratsastajia, kasvattajia, ratsastusurheilun ammattilaisia, vapaaehtoisia ja toimihenkilöitä sekä juhlistetaan vuoden 2022 sykähdyttävimpiä hetkiä ratsastusurheilussa. 

Illan ohjelmassa on myös hyväntekeväisyyshuutokauppa, jonka tuotto ohjataan suoraan nuorten ratsastajien sekä nuorten hevosten hyväksi. Gaalailta jatkuu tanssin ja musiikin merkeissä yhdessäolosta nauttien.

Varmista paikkasi vuoden upeimmassa tapahtumassa, Hevosgaalassa ja hanki lippusi alla olevalla lomakkeella! Illallislippu 90€ sisältää alkumaljan, kolmen ruokalajin illallisen ja eteispalvelun. Pukukoodi tumma puku.  

Hotelli Scandic Rosendahlissa on myös majoitusmahdollisuus. Varaukset linkistä: http://www.scandichotels.fi/?bookingcode=BSRL150423 . Varaukset voi tehdä varaustunnuksella BSRL150423 myös puhelimitse tai sähköpostitse hotellin yhteystietoja käyttäen.

Illan juontajina toimivat Emmi Korpiola ja Teemu Ahtee.

 

Hevosgaala 2023 tuo yhteiseen juhlaan kaikki hevosten ja ratsastusurheilun ystävät – tule sinäkin!

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Suomen Ratsastajainliitto ry, FWB-yhdistys ry ja Suomen Hippos ry

 

Ilmoittautumiset 30.3. mennessä alla olevalla lomakkeella. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen. 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.