Ajankohta

23.4.2024 18:00 – 23.4.2024 20:00

Paikka

verkkoluento

Hinta

5 €

Tapahtumaluokka

Harrastajien koulutukset← Takaisin

Leena Jokinen pitää ti 23.4. klo 18–20 luennon hevosen ruokinnasta. Leena on hevostalouteen erikoistunut agrologi (amk) ja hevosalan ammatillinen opettaja. Leenalla on yritys AxEquestrian (https://axequestrian.wordpress.com/palvelut/ ) ja hänelle on tärkeää lisätä tietoon perustuvaa ja objektiivista ymmärrystä siitä, minkälainen ruokinta on hevosen hyvinvoinnin kannalta optimaalisin.

Osallistumismaksu luennolle on 5 €. Tilaisuus tallennetaan ja se on katsottavissa 23.6. asti. Linkki tallenteeseen toimitetaan kaikille maksaneille ilmoittautuneille. Linkin tallenteeseen saa ostettua myös jälkikäteen hintaan 10 € (linkki myöhemmin).

Ilmoittautumiset su 21.4. mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. 
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €. 

Huomioi:

  • Tapahtuman Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille viimeistään ma 22.4. Mikäli sähköposti ei näy saapuneissa, tarkista ensin roskapostisi.

  • Kirjauduthan tapahtumaan nimelläsi.

  • Mikäli et kuule luennoitsijan ääntä, tarkista, että laitteesi äänet ovat päällä. Mikäli asetukset sekä laitteessa että Teamsissa ovat oikein, poistu tapahtumasta ja kirjaudu uudelleen. Tämä usein auttaa.

  • Pidetään kamerat ja mikit pääsääntöisesti kiinni luennon aikana. Kysymyksiä voi kirjoittaa keskusteluun tai esittää suullisesti silloin, kun siihen annetaan mahdollisuus-

Luennon järjestää SRL Lounais-Suomen alue.

Lisätietoja:
Mikäli sinulla on ongelmia ilmoittautumisessa, ota yhteyttä: SRL:n koulutus- ja tapahtumakoordinaattori Emmi Kupiaiseen 045 122 5772, emmi.kupiainen@ratsastus.fi (talvilomalla viikon 16)

Muissa asioissa ota yhteyttä ulla.tamminen@ratsastus.fi

Tervetuloa!

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.