Ajankohta

13.2.2024 18:00 – 13.2.2024 20:00

Paikka

verkkoluento

Hinta

5 €

Tapahtumaluokka

Harrastajien koulutukset← Takaisin

SRL Lounais-Suomi järjestää kevään 2024 aikana etäluentosarjan hevosen hoitoon, kilpailemiseen ja valmentautumiseen liittyen.

Ensimmäisenä on vuorossa eläinlääkäri ja kenttäratsastaja Johanna Soiluvan luento hevosen ensiavusta ti 13.2.klo 18–20.

Luennolla käydään läpi hevosten yleisimpiä sairauksia ja vammoja; niiden ennaltaehkäisyä, tunnistamista ja ensiapua.

Tulevat luennot käsittelevät muun muassa hevosen kuljetusta ja ruokintaa, tavoitteellista valmentautumista sekä varusteiden huoltoa. Kutsut julkaistaan ajankohtien ja luennoitsijoiden varmistuttua.

Osallistumismaksu luennolle on 5 €. Tilaisuus tallennetaan ja se on katsottavissa 13.4. asti. Linkin tallenteeseen saa ostettua myös jälkikäteen hintaan 10 €.

Ilmoittautumiset tälle ensimmäiselle luennolla viimeistään su 11.2. alla olevan linkin kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. 
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €. 

Huomioi:
•    Tapahtuman Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille viimeistään ma 12.2. Mikäli sähköposti ei näy saapuneissa, tarkista ensin roskapostisi.
•    Kirjauduthan tapahtumaan nimelläsi. 
•    Mikäli et kuule luennoitsijan ääntä, tarkista, että laitteesi äänet ovat päällä. Mikäli asetukset laitteessa ja Teamsissa ovat oikein, poistu tapahtumasta ja kirjaudu uudelleen. Tämä usein auttaa.
•    Pidetään kamerat ja mikit pääsääntöisesti kiinni luennon aikana. Kysymyksiä voi kirjoittaa keskusteluun tai esittää suullisesti silloin, kun siihen annetaan mahdollisuus.

Lisätietoja:
Mikäli sinulla on ongelmia ilmoittautumisessa, ota yhteyttä: SRL:n koulutus- ja tapahtumakoordinaattori Emmi Kupiaiseen (045 122 5772, emmi.kupiainen@ratsastus.fi 

Muissa asioissa ota yhteyttä ulla.tamminen@ratsastus.fi 

Tervetuloa!

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.