Ajankohta

4.2.2023 09:30 – 4.2.2023 16:30

Paikka

Aulanko, Hämeenlinna

Tapahtumaluokka

Nuorisokoulutukset ja -tapahtumat← Takaisin

Tervetuloa Hevos- ja ponikerhon ohjaaja 1-koulutukseen

Aika: Ennakkotehtävät tehtävissä Kaviouralla 19.-27.1.2023, lähipäivä 4.2.2023 klo 9–16.30

Lähipäivän paikka: Aulangon ratsastuskoulu (osoite Aulangonkuja 3, 13220 Hämeenlinna) ja Aulangon hotelli (Aulangontie 93, 13220 Hämeenlinna). Aloitamme koulutuspäivän hotellin tiloissa. Hotellin pihassa on parkkitilaa ja paikallisliikenteen bussipysäkki.

Tilaisuuden järjestäjä: Hämeen ratsastajat

Kouluttaja: Karoliina Laari

Hevos- ja ponikerhon ohjaaja 1-koulutus on tarkoitettu vähintään 15-vuotiaille (s. 2008 tai aiemmin) hevos- ja ponikerhon ohjaajille ja ohjaajiksi haluaville, joilla on innostus lasten ohjaamiseen sekä Hoito I -merkki suoritettuna tai vastaavat tiedot ja taidot. Ohjaajakoulutuksessa ei opetella hevostaitoja, vaan niiden tulee olla riittävällä tasolla koulutukseen tullessa.

Ohjaajakoulutuksen aiheita ovat mm. kerhotoiminnan perusasiat ja tavoitteellinen suunnittelu, eri-ikäisten lasten ohjaaminen ja ohjaustaitojen harjoittelu, käytännönharjoitusten toteuttaminen, turvallisuuden huomioiminen toiminnassa sekä palautteen antaminen ja vastaanottaminen.

HUOM! Jotta koulutukseen osallistuminen ja ennakkotehtävien tekeminen Kaviouralla on mahdollista, osallistujan on oltava ratsastusseuran SRL-jäsen ja jäsenyyden on näyttävä maksettuna ilmoittautumisajan päätyttyä. Jäsenyys tarkastetaan ennen koulutuksen alkua.

Koulutus sisältää ennakkotehtävät SRL:n sähköisellä Kavioura-oppimisalustalla sekä lähipäivän. Todistuksen saaminen edellyttää ennakkotehtävien tekemisen ennen lähipäivää, lähipäivään osallistumisen ja palautteen antamisen. Koulutuksen suorittaneet saavat tunnukset ohjaajien omaan materiaalipankkiin koulutuspäivän jälkeen.

Ennakkotehtävät on helpoin tehdä tietokoneella, mutta Kavioura toimii myös mobiililaitteilla. Tehtävien tekemiseen kannattaa varata pari tuntia aikaa. Lähipäivään tarvitset mukaasi älylaitteen, jolla pääset kirjautumaan Kaviouralle (tietokone, tabletti, älypuhelin) ja laitteeseen sopivan laturin, muistiinpanovälineet, säänmukaiset ja talliympäristöön sopivat vaatteet sekä kypärän. HUOM! jos tulet paikalle tallivaatteissasi/-kengissäsi, puhdistathan ne ennen ja jälkeen koulutuksen tartuntatautien leviämisen estämiseksi.

Koulutuksen hintaan sisältyy monipuolinen materiaalipaketti: Hevostaito-opas, Hevoskerhon ohjaajan opas, Hevoskerholaisen vihko sekä Penny&Friends -materiaali. Materiaalipaketin arvo on yli 50 euroa, mutta koulutuksen yhteydessä vain 25 euroa. SRL tarjoaa materiaalin Tähtiseurojen jäsenille, joten koulutuksen hinta on heille edullisempi.

Koulutukseen mahtuu mukaan 8–20 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Hinta sisältää koulutuksen, materiaalin ja ruokailut.

Hinta Tähtiseurojen jäsenille 40 € ja muille osallistujille 65 €.

Sitovat ilmoittautumiset Hämeen Ratsastajien Miina Sundholmille 15.1.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hamr.kilpailut@gmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava osallistujan nimi, seura, ikä ja mahdollinen erityisruokavalio. Mainitse myös, mikäli haluat materiaalit ruotsinkielisinä.

Maksuohjeet ja peruutusehdot: Maksu 15.1.2023 mennessä tilille FI96 2047 1800 0476 48 / Hämeen Ratsastajat ry. Peruutukset sähköpostitse hamr.kilpailut@gmail.com. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleiden peruutusten maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella.

Tiedustelut: Miina Sundholm puh. 0442852426 /Hämeen Ratsastajat ry

Tervetuloa kouluttautumaan!

Uudistuneista Hevos- ja ponikerhon ohjaajakoulutuksista voit lukea täältä.

Liitteet

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.