Ajankohta

18.3.2023 10:00 – 18.3.2023 17:00

Paikka

Rautalammin Ratsastuslukio, Alavantie 1, 77700 Rautalampi

Hinta

60 €

Tapahtumaluokka

Nuorisokoulutukset ja -tapahtumat
← Takaisin

Tervetuloa Hevos- ja ponikerhon ohjaaja 1 -koulutukseen

Aika: Ennakkotehtävät tehtävissä Kaviouralla 2.-10.3.2023, lähipäivä lauantaina 18.3.2023 klo 10-17

Lähipäivän paikka: Rautalammin Ratsastuslukio, Alavantie 1, 77700 Rautalampi

Tilaisuuden järjestäjä: SRL Itä-Suomen alue

Kouluttaja: Piia Nissinen

HUOM! Jotta koulutukseen osallistuminen ja ennakkotehtävien tekeminen Kaviouralla on mahdollista, osallistujan on oltava ratsastusseuran SRL-jäsen ja jäsenyyden on näyttävä maksettuna ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautuminen on teknisesti mahdollista myös muille kun jäsenille, mutta jäsenyys tarkastetaan ennen koulutuksen alkua. Jäsenyyden voi maksaa Jäsenhuoneessa ..

Hevos- ja ponikerhon ohjaaja 1 -koulutus on tarkoitettu vähintään 15-vuotiaille (s. 2008 tai aiemmin) hevos- ja ponikerhon ohjaajille ja ohjaajiksi haluaville, joilla on innostus lasten ohjaamiseen sekä Hoito I -merkki suoritettuna tai vastaavat tiedot ja taidot. Ohjaajakoulutuksessa ei opetella hevostaitoja, vaan niiden tulee olla riittävällä tasolla koulutukseen tullessa.

Ohjaajakoulutuksen aiheita ovat mm. kerhotoiminnan perusasiat ja tavoitteellinen suunnittelu, eri-ikäisten lasten ohjaaminen ja ohjaustaitojen harjoittelu, käytännönharjoitusten toteuttaminen, turvallisuuden huomioiminen toiminnassa sekä palautteen antaminen ja vastaanottaminen. Lisätiedot.

Koulutus sisältää ennakkotehtävät SRL:n sähköisellä Kavioura-oppimisalustalla sekä lähipäivän. Todistuksen saaminen edellyttää ennakkotehtävien tekemisen ennen lähipäivää, lähipäivään osallistumisen ja palautteen antamisen. Koulutuksen suorittaneet saavat tunnukset ohjaajien omaan materiaalipankkiin koulutuspäivän jälkeen.

Ennakkotehtävät on helpoin tehdä tietokoneella, mutta Kavioura toimii myös mobiililaitteilla. Tehtävien tekemiseen kannattaa varata pari tuntia aikaa. Lähipäivään tarvitset mukaasi älylaitteen jolla pääset Kirjautumaan Kaviouralle (tietokone, tabletti, älypuhelin) ja laitteeseen sopivan laturin sekä muistiinpanovälineet.

Koulutuksen hintaan sisältyy monipuolinen materiaalipaketti: Hevostaito-opas, Hevoskerhon ohjaajan opas Hevoskerholaisen vihko sekä Penny&Friends -materiaali. Materiaalipaketin arvo on yli 50 euroa, mutta koulutuksen yhteydessä vain 25 euroa. SRL tarjoaa materiaalin Tähtiseurojen jäsenille, joten koulutuksen hinta on heille edullisempi.

Koulutukseen mahtuu mukaan 8–20 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta sisältää koulutuksen, materiaalin ja ruokailut. 

  • Tähtiseurojen jäsenet: 35 €
  • Muiden seurojen jäsenet: 60 €

Sitovat ilmoittautumiset su 26.2.2023 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. 
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €. 

Tervetuloa kouluttautumaan!

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

 

 

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.