Ajankohta

22.4.2023 – 22.4.2023

Paikka

Husön Ratsastuskeskus, Helsinki

Tapahtumaluokka

Nuorisokoulutukset ja -tapahtumat
← Takaisin

Koulutus on täynnä.

 

Tervetuloa Hevos- ja ponikerhon ohjaaja 1 -koulutukseen

Aika: Ennakkotehtävät tehtävissä Kavioura-oppimisalustalla 6.–14.4.2023, lähikoulutuspäivä la 22.4.2023 klo 9–16

Lähikoulutuspäivän paikka: Husön Ratsastuskeskus, Helsinki
Osoite: Talosaarentie 283, 00890 Helsinki

Tilaisuuden järjestäjät: Husön Ratsastajat ry, Ratsastusseura Skara ry & Etelä-Suomen Ratsastusjaosto (ESRA)

Kouluttaja: Teresa Tuominen

Koulutuksen hinta: 65 €, Tähtiseurojen jäsenille 40 €, HuRan ja Skaran jäsenille maksuton

Husön Ratsastajat ry ja Ratsastusseura Skara ry järjestävät yhteistyössä Etelä-Suomen Ratsastusjaoston (ESRA) kanssa Hevos- ja ponikerhon ohjaaja 1 -koulutuksen Husön Ratsastuskeskuksen ratsutuvassa lauantaina 22.4.2023 klo 9–16. Koulutukseen ovat lämpimästi tervetulleita kaikkien ratsastusseurojen SRL-jäsenet.

Hevos- ja ponikerhon ohjaaja 1 -koulutus on tarkoitettu vähintään 15-vuotiaille (s. 2008 tai aiemmin) hevos- ja ponikerhon ohjaajille ja ohjaajiksi haluaville, joilla on innostus lasten ohjaamiseen sekä Hoito I -merkki suoritettuna tai vastaavat tiedot ja taidot. Ohjaajakoulutuksessa ei opetella hevostaitoja, vaan niiden tulee olla riittävällä tasolla jo ennen koulutukseen tuloa.

Ohjaajakoulutuksen aiheita ovat mm. kerhotoiminnan perusasiat ja tavoitteellinen suunnittelu, eri-ikäisten lasten ohjaaminen ja ohjaustaitojen harjoittelu, käytännön harjoitusten toteuttaminen, turvallisuuden huomioiminen toiminnassa sekä palautteen antaminen ja vastaanottaminen.

HUOM! Jotta koulutukseen osallistuminen ja ennakkotehtävien tekeminen Kaviouralla on mahdollista, osallistujan on oltava ratsastusseuran SRL-jäsen ja jäsenyyden on näyttävä maksettuna ilmoittautumisajan päätyttyä. Jäsenyys tarkistetaan ennen koulutuksen alkua.

Koulutus sisältää lähikoulutuspäivän sekä ennakkotehtävät, jotka tehdään SRL:n sähköisellä Kavioura-oppimisalustalla ennen lähikoulutuspäivää. Todistuksen saaminen edellyttää ennakkotehtävien tekemisen ennen lähipäivää, osallistumisen lähipäivään ja palautteen antamisen. Koulutuksen suorittaneet saavat tunnukset ohjaajien omaan materiaalipankkiin koulutuspäivän jälkeen.

Ennakkotehtävät on helpoin tehdä tietokoneella, mutta Kavioura toimii myös mobiililaitteilla. Tehtävien tekemiseen kannattaa varata pari tuntia aikaa. Lähipäivään tarvitset mukaasi älylaitteen, jolla pääset Kirjautumaan Kaviouralle (tietokone, tabletti, älypuhelin) ja laitteeseen sopivan laturin, muistiinpanovälineet, säänmukaiset ja talliympäristöön sopivat vaatteet sekä kypärän. 

Koulutukseen mahtuu mukaan 8–20 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Hinta sisältää koulutuksen, materiaalin ja ruokailut (lounas + välipala).

Koulutuksen hinta on 65 €, Tähtiseurojen jäsenille 40 €. Koulutuksen hintaan sisältyy monipuolinen materiaalipaketti: Hevostaito-opas, Hevoskerhon ohjaajan opas, Hevoskerholaisen vihko sekä Penny&Friends -materiaali. Materiaalipaketin arvo on yli 50 euroa. HuRan ja Skaran jäsenille seurat tarjoavat koulutuksen eli heille koulutus on maksuton.

Ilmoittautumiset: Sitovat ilmoittautumiset pe 31.3.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen marjo.haatainen@gmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava osallistujan nimi, seura, ikä ja mahdollinen erityisruokavalio. Mainitse myös, mikäli haluat materiaalit ruotsinkielisinä.

Maksuohjeet ja peruutusehdot:

Maksu 65 € tai 40 € (Tähtiseurojen jäsenet) maksetaan pe 7.4.2023 mennessä tilille FI36 1388 3000 1324 27 / Husön Ratsastajat ry. Kirjoita maksun viestikenttään osallistujan nimi sekä “Hevoskerhon ohjaajakoulutus”.
Peruutukset sähköpostitse marjo.haatainen@gmail.com. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleiden peruutusten maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella.

Tiedustelut:
Marjo Haatainen, puh. 050 351 6787, marjo.haatainen@gmail.com / Husön Ratsastajat ry
Hanna Seiro, puh. 040 087 8955, hanna.seiro@gmail.com / Ratsastusseura Skara ry
Micaela Andersin, puh. 040 596 8868, micaela.andersin@gmail.com / ESRA

Tervetuloa kouluttautumaan!

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.