Ajankohta

25.3.2023 09:00 – 25.3.2023 16:00

Paikka

Kajaanin ravirata

Tapahtumaluokka

Nuorisokoulutukset ja -tapahtumat← Takaisin

Tervetuloa Hevos- ja ponikerhon ohjaaja 1 -koulutukseen

Aika: Ennakkotehtävät tehtävissä Kaviouralla 9.-17.3.2023, lähipäivä la 25.3.2023 alkaen klo 9:00

Lähipäivän paikka: Kajaanin raviradan VIP-tilat

Osoite: Ravitie 48, 87950 KULUNTALAHTI

Tilaisuuden järjestäjä: Vuokatin Ratsastajat Ry

Kouluttaja: Piia Nissinen                       

Hevos- ja ponikerhon ohjaaja 1 -koulutus on tarkoitettu vähintään 15-vuotiaille (s. 2008 tai aiemmin) hevos- ja ponikerhon ohjaajille ja ohjaajiksi haluaville, joilla on innostus lasten ohjaamiseen sekä Hoito I -merkki suoritettuna tai vastaavat tiedot ja taidot. Ohjaajakoulutuksessa ei opetella hevostaitoja, vaan niiden tulee olla riittävällä tasolla koulutukseen tullessa.

Ohjaajakoulutuksen aiheita ovat mm. kerhotoiminnan perusasiat ja tavoitteellinen suunnittelu, eri-ikäisten lasten ohjaaminen ja ohjaustaitojen harjoittelu, käytännönharjoitusten toteuttaminen, turvallisuuden huomioiminen toiminnassa sekä palautteen antaminen ja vastaanottaminen.

HUOM! Jotta koulutukseen osallistuminen ja ennakkotehtävien tekeminen Kaviouralla on mahdollista, osallistujan on oltava ratsastusseuran SRL-jäsen ja jäsenyyden on näyttävä maksettuna ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautuminen on teknisesti mahdollista myös muille kun jäsenille, mutta jäsenyys tarkastetaan ennen koulutuksen alkua.

Koulutus sisältää ennakkotehtävät SRL:n sähköisellä Kavioura-oppimisalustalla sekä lähipäivän. Todistuksen saaminen edellyttää ennakkotehtävien tekemisen ennen lähipäivää, lähipäivään osallistumisen ja palautteen antamisen. Koulutuksen suorittaneet saavat tunnukset ohjaajien omaan materiaalipankkiin koulutuspäivän jälkeen.

Ennakkotehtävät on helpoin tehdä tietokoneella, mutta Kavioura toimii myös mobiililaitteilla. Tehtävien tekemiseen kannattaa varata pari tuntia aikaa. Lähipäivään tarvitset mukaasi älylaitteen jolla pääset Kirjautumaan Kaviouralle (tietokone, tabletti, älypuhelin) ja laitteeseen sopivan laturin, muistiinpanovälineet, säänmukaiset ja talliympäristöön sopivat vaatteet sekä kypärän. HUOM! jos tulet paikalle tallivaatteissasi/-kengissäsi, puhdistathan ne ennen ja jälkeen koulutuksen tartuntatautien leviämisen estämiseksi.

Koulutuksen hintaan sisältyy monipuolinen materiaalipaketti: Hevostaito-opas, Hevoskerhon ohjaajan opas, Hevoskerholaisen vihko sekä Penny&Friends -materiaali. Materiaalipaketin arvo on yli 50 euroa, mutta koulutuksen yhteydessä vain 25 euroa. SRL tarjoaa materiaalin Tähtiseurojen jäsenille, joten koulutuksen hinta on heille edullisempi.

Koulutukseen mahtuu mukaan 8–20 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta sisältää koulutuksen, materiaalin ja ruokailut. Järjestäjä tarjoaa kouluttajalle ruokailun.

• Tähtiseurojen jäsenet: 45 € (Esim.  Kajaanin Ratsastusseura ry)

• Muut osallistujat: 70 €

Sitovat ilmoittautumiset ja ruoka-aineallergiat: vuokatinratsastajat1@gmail.com tai +358504144957 viimeistään 5.3.2023 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava osallistujan nimi, seura, ikä ja mahdollinen erityisruokavalio. Mainitse myös, mikäli haluat materiaalit ruotsinkielisinä.

Maksuohjeet ja peruutusehdot: Maksu 5.3.2023 mennessä tilille FI04 5436 0920 0152 55/ Vuokatin Ratsastajat ry, viestikenttään kerholaisen nimi. Peruutukset sähköpostitse vuokatinratsastajat1@gmail.com tai +358 504144957. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleiden peruutusten maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella.

Tiedustelut: vuokatinratsastajat1@gmail.com tai +358 504144957 Johanna Karjalainen-Korhonen (puheenjohtaja)

Koulutus järjestetään yhteistyössä SRL:n Pohjois-Suomen aluejaoston kanssa.

Tervetuloa kouluttautumaan!

Liitteet