Ajankohta

24.10.2022 18:00 – 24.10.2022 20:00

Paikka

verkkokoulutus

Hinta

5 €

Tapahtumaluokka

Harrastajien koulutukset← Takaisin

Olemme kauan jonottaneet aikaa suositulta luennoitsijalta Heli Hyytiäiseltä, joka on eläinfysioterapeutti ja filosofian tohtori eläinfysioterapian alalta. Viimein se onnistuu ja tulossa on verkkoluento hevosen biomekaniikasta perusteista, eli hevosen liikkumisen lainalaisuuksista. 

Verkkoluento maanantaina 24.10.2022 klo 18-20

Hinta 5 €

Hevosen biomekaniikkaa ymmärtämällä ymmärrät hevosen liikkumiseen liittyviä mahdollisuuksia ja rajoitteita. Tieto auttaa myös hahmottamaan ongelmatilanteita, kuten ontumia ja muita liikkeen häiriöitä. Käsittelemme myös hevosen selän biomekaniikkaa. Miten hevosen selkä käyttäytyy sen liikkuessa eri askellajeissa ja sivuamme miten ratsastus vaikuttaa selän toimintaan. Luennolla lisäksi perehdytään hevosen tuki- ja liikuntaelimistön toimintaan.

Heli Hyytiäinen käsittelee asiaa siten, että siitä on useiden hevosurheilulajien harrastajille ja ylipäätään erilaisille hevosharrastajille hyötyä.

Toivomme, että saamme myöhemmin myös toisen osan järjestymään Helin kanssa. Tällä luennolla pääset kuitenkin hyvin alkuun.

Huomaa, että luentoa ei tallenneta.  

Luento on osa SRL Hämeen, Hämeen Hevosjalostusliiton, Hämeen Hevosenomistajien sekä Teivon Raviradan vuosittaisia luentopaketteja.

Ilmoittautumiset 20.10.2022 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. 
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €. 

Saat ilmoittautumisajan päätyttyä osallistumislinkin sähköpostiisi. Tarkista, että sähköpostisi on oikein.

Luennosta voi tiedustella osoitteesta hame@ratsastus.fi ja sariawelina@gmail.com

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.