Ajankohta

8.12.2022 18:00 – 8.12.2022 20:00

Paikka

verkkoluento

Hinta

5 €

Tapahtumaluokka

Harrastajien koulutukset← Takaisin

Helena Telkänrannan verkkoluento "Miten hevonen näkee maailman - ja miten ratsastaja hyötyy tästä tiedosta?" torstaina  8.12.2022 klo 18-20.

Tervetuloa verkkoluennollemme, jossa palkittu tietokirjailija, eläinten käyttäytymistieteen tohtori Helena Telkänranta kertoo ajantasaista tutkimustietoa hevosten käyttäytymisestä ja kokemusmaailmasta. Mitä hevosen päässä tapahtuu oppimisen aikana? Miten hevosen tunnekokemukset vaikuttavat sen käyttäytymiseen? Mitä ovat hevosen sisäsyntyiset käyttäytymistarpeet ja miten ne näkyvät arjessa? Nämä ja monet muut tiedot auttavat parantamaan hevosen käsiteltävyyttä, hyvinvointia ja suorituksia, samoin kuin ratsastajan turvallisuutta ja entistäkin syvemmän suhteen muodostamista hevoseen.

Luento tallennetaan ja se on luennon maksaneiden katsottavissa kaksi viikkoa luennon jälkeen.

Luento on osa SRL Hämeen, Hämeen Hevosjalostusliiton, Hämeen Hevosenomistajien sekä Teivon Raviradan vuosittaisia luentopaketteja.

Luento tallennetaan ja se on katsottavissa kaksi viikkoa luennon jälkeen.

Ilmoittautumiset 1.12.2022 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. Huomaa, että pyhistä johtuen ilmoittautuminen päättyy poikkeuksellisen aikaisin, eikä jälki-ilmoittautuneita välttämättä ehditä saada mukaan livetilaisuuteen.
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €. 

Saat ilmoittautumisajan päätyttyä osallistumislinkin sähköpostiisi. Tarkista ilmoittautuessa, että sähköpostisi on varmasti oikein.

Luennosta voi tiedustella osoitteesta hame@ratsastus.fi ja sariawelina@gmail.com

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.