Ajankohta

6.4.2024 14:30 – 6.4.2024 15:30

Paikka

Hevoset-messut, Tampereen messu- ja urheilukeskus, kokoustila Fokker & Pyry

Tapahtumaluokka

Nuorisokoulutukset ja -tapahtumat← Takaisin

Tapaaminen Hämeen ratsastusseurojen nuorisovastaaville Hevoset-messuilla lauantaina 6.4. kello 14.30.-15.30 kokoustilassa Fokker & Pyry

Tervetuloa tapaamaan lauantaina 6.4. kello 14.30.-15.30 Hämeen alueen nuorisovastaavan Pinja Lassilan kanssa muiden seurojen nuorisovastaavia. Tapaamisessa verkostoidutaan ja ideoidaan yhdessä, sekä käydään läpi ajankohtaisia asioita.

Tapaaminen on tarkoitettu vain Hämeen alueen ratsastusseurojen hallituksien täysjäsenille, jotka ovat vastuussa seuran nuorisotoiminnasta.

Jos seuran hallituksessa ei ole nimettyä nuorisovastaavaa, voi tapaamiseen osallistua puheenjohtaja tai muu hallituksen jäsen, joka jalkauttaa tietoa ratsastusseuraansa. Tapaamiseen voi osallistua enintään kaksi henkilöä per seura.

Tapaaminen on maksuton ja se sisältää pääsylipun Hevoset-messuille lauantaina sekä kahvitarjoilun. 

Ilmoittautumiset tarjoiluvarausten vuoksi ke 20.3. mennessä alla olevalla lomakkeella.
Peruutukset vahvistusviestin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi.
Jälki-ilmoittautuneita otetaan vain peruuttaneiden tilalle.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.