Ajankohta

31.10.2019 18:00 – 31.10.2019 20:30

Paikka

Bistro-Cafe Hygge, Itsenäisyydenkatu 3, Tampere

Tapahtumaluokka

Kokoukset

Järjestäjä

SRL Häme
← Takaisin

Tervetuloa SRL Hämeen alueen syyskokoukseen 31.10. klo 18.00 Tampereelle Bistro-Cafe Hygge’en (Itsenäisyydenkatu 3).

Aluejaosto kutsuu kaikki toimialueen jäsenseurojen ja -tallien edustajat syyskokoukseen. Syyskokouksessa tehdään liiton hallituksen vahvistettavaksi esitys aluejaoston jäsenistä, talousarviosta ja toimintasuunnitelmasta. Jokaisella toimialueen jäsenseuralla ja -tallilla on kokouksessa yksi ääni. Jäsenen puolesta yksi, valtakirjalla valtuutettu kokousedustaja käyttää äänioikeutta kokouksessa.

 Ohjelma
Kahvi- ja teetarjoilu
Klo 18           Tervetuloa, SRL Häme
Jukka Koivisto, toiminnanjohtaja: Ajankohtaista Ratsastajainliitossa, SRL100
Klo 18.30      Kipa2, Aisa Aarnio-Wihuri (etäyhteydellä; Lounais-Suomen syyskokouksesta)
Klo 19.15      Syyskokous
Syyskokouksen toimintasuunnitelman kohdalla keskustellaan mm. alueen arvokilpailuista, kilpailukalenterista ja koulutustarjonnasta.
n. klo 20.30   Tilaisuuden päätös

Lisätiedot liitteessä 

Tarjoilujen varaamisen vuoksi ilmoittauduthan viimeistään 28.10. alla olevalla lomakkeella. Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.