Ajankohta

14.3.2020 17:00 – 14.3.2020

Paikka

Ravintola Mamma Rosa, Runeberginkatu 55, Helsinki

Tapahtumaluokka

Juhlat

Järjestäjä

SRL Etelä-Suomi← Takaisin

Kevätgaala

Aika: 14.3.2020 klo 17.00

Paikka: Ravintola Mamma Rosa, Runeberginkatu 55, 00260 Helsinki

Etelä-Suomen Ratsastusjaosto ESRA kutsuu sinut seuran jäsen SRL:n 100-vuotisjuhlan kunniaksi, kevättapaamisen yhteydessä gaalaillalliselle.

Gaalassa palkitaan Etelä-Suomen alueen vuoden 2019 aluerankingin parhaat. Aluerankingpalkittavat saavat henkilökohtaiset kutsut saapua juhlaan. Etelä-Suomen alueen seuroilla on myös mahdollisuus palkita gaala-juhlassa omia ansioituneita tai huomion arvoisia jäseniään, esimerkiksi ansiomerkein tai kunnia-kirjoin. Seuran edustaja kutsuu palkittavan ja tulee jakamaan aluejaoston edustajan kanssa sekä kunniakirjat että ansiomerkit. Aluejaostolta saa seurojen palkittaville pienen muistamisen.
Seurojen palkittavat ilmoitetaan osoitteeseen etelasuomenratsastus@gmail.com

Ohjelma:
Alkusanat 
Liiton tervehdys
ESRAn toimintakertomus ja tulos
Gaalan avauspuhe
Ranking-palkittavat
Neljän ruokalajin juhlaillallinen ja seurojen palkittavat

Illalliskortin hinta on 47€ (ranking-palkittavat 25€) sis. 4 ruokalajin illallisen ja alkujuoman. Muut juomat jokainen maksaa itse. Pukukoodi iltajuhlaan on juhlava eli pukeudu mahdollisimman juhlavasti. Voit tulla vaikka iltapuvussa, mutta muukin juhlava asu käy. Nyt et voi ylipukeutua!

Gaalan menu:

 • Keittiön tervehdys: Maa-artisokka keitto ja talon leipää
 • Alkuruoka: Alkupalalajitelma kauden tuotteista
 • Pääruoka:  (valitse)
  • Paahdettua portobelloa ja bataattia, kookos-inkiväärikastiketta, vegaaninen
  • Pariloitua scampia ja rapurisottoa
  • Ylikypsää karitsanniskaa ja dijonsinappikastiketta
 • Jälkiruoka: (valitse)
  • Chia-vanukas, vegaaninen
  • Vaniljapannacotta ja lakkaa

Kaikissa kysymyksissä ota yhteyttä etelasuomenratsastus@gmail.com

Ilmoittautumiset viimeistään 28.2.2020 alla olevalla lomakkeella. Osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa.
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10€.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.