Ajankohta

31.1.2023 18:00 – 31.1.2023 20:00

Hinta

5 €

Tapahtumaluokka

Harrastajien koulutukset← Takaisin

Talliyrittäjä ja hevostaloudenpidosta ylipäätään kiinnostunut, tule kuulemaan onko yritysasiantuntija Auli Teppisellä sinulle viisastenkiveä tai edes hiekanjyvää. Auli Teppinen neuvoo ProAgrialla hevostalousyrittäjiä, niin aloittavia kuin jo toiminnassa olevia ja auttaa kehittämään liiketoimintaa ja kannattavuutta. Hän auttaa hakemaan rahoitustukia ja tekee liiketoimintasuunnitelmia maatiloille ja muille yrityksille.

Mitä nyt, kun kulut vain kasvavat? Miten investoida, kun rahoitus on aina vain kalliimpaa? Onko ja miten kuluja voi viedä hintoihin? Mistä nipistää, miten tehdostaa, mistä lisää tuloa?

Auli Teppinen luennoi tiistaina 31.1. 2023 etänä alkaen kello 18. Luento kestää noin kaksi tuntia ja luennolla voi esittää kysymyksiä. Luennon hinta on viisi euroa.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella sunnuntaina 29.1.2023 mennessä.

Tarkista, että jätät oikean sähköpostin ilmoittautuessasi. Luennon linkki ei osaa muuten perille. Linkki lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Vain maksettu ilmoittautuminen on voimassa.

Kysymykset osoitteella hame@ratsastus.fi tai sariawelina@gmail.com

Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai  emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa  peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella.  Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa  täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €. 
Jälki-ilmoittautumiset maanantai-iltaan 30.1. mennessä osoitteeseen hame@ratsastus.fi tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi

 

Luento nauhoitetaan ja se on katsottavissa kaksi viikkoa luennosta. Linkin saavat luennolle ilmoittautuneet.

Luennon järjestävät SRL Häme, Hämeen Hevosjalostusliitto, Hämeen Hevosenomistajat ja Teivon Ravikeskus.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen  koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla  luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton  käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään  kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan  tilastoinnin jälkeen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.