Ajankohta

17.2.2019 09:00 – 17.2.2019 16:00

Paikka

Pälkäneen Aapiskukko, Tervapirtintie 7, Pälkäne

Hinta

30 €

Tapahtumaluokka

Seuratoimijakoulutukset

Järjestäjä

SRL Häme← Takaisin

Kouluttaja Marja Nuuttila

Kurssi on tarkoitettu 1, 2 tai 3-tason kilpailunjärjestäjille ja kaikille tulospalveluohjelmiston käytöstä kiinnostuneille. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita ja kurssi muotoutuu osallistujien tarpeiden mukaan. Kurssilla käydään läpi Kipan perusteet, kanslian perustoiminnot, maksuturva sekä koulu- ja estekilpailut Equipessa. Ota kurssille mukaan kannettava tietokone (ei mac) ja asenna siihen valmiiksi viimeisin Equipe-ohjelmisto (ladattavissa liiton sivujen materiaaleista). Ota myös oman seurasi Kipa-tunnukset niin voit tehdä esim. oman seurasi kilpailukutsun valmiiksi.

Hinta 30 € sis kahvitarjoilun. Mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen.

Ilmoittautumiset viimeistään 7.2.2019 alla olevalla lomakkeella. Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa.
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.