Ajankohta

17.3.2019 09:00 – 17.3.2019 17:00

Paikka

RTV-Yhtymän pääkonttori, Mattilantie 1, Riihimäki

Hinta

50 €

Tapahtumaluokka

Seuratoimijakoulutukset

Järjestäjä

SRL Etelä-Suomi
← Takaisin

SRL Etelä-Suomen alue järjestää tulospalveluohjelma Equipen ja Kipan peruskoulutuksen seuroille Riihimäellä 17.3.2019. Kouluttaja Jaana Tengman.

Hinta 50 € sisältää koulutuksen, aamukahvin, lounaan ja päiväkahvin

Koulutus on tarkoitettu Equipen ja/tai Kipan käyttöä aloitteleville ja kertausta kaipaaville, seuran järjestämien kisojen tasosta riippumatta.

Koulutuksessa on oltava mukana oma kannettava tietokone (ei mac), johon on pääkäyttäjäoikeudet ja jolle on valmiiksi ladattu Equipen viimeinen versio. Ohjelman toimivuus koneella tulee myös testata etukäteen. Equipe on ladattavissa liiton sivuilta https://www.ratsastus.fi/materiaalit/equipe-ja-kipa/ (sivulla myös ohjelmien ohjeet ja usein kysytyt kysymykset).

Ilmoittautumiset viimeistään 10.3.2019 alla olevalla lomakkeella. Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa.
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Tiedustelut aluekoordinaattori emmi.kupiainen@ratsastus.fi tai 045 122 5772.

Tervetuloa!

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.