Ajankohta

8.6.2023 17:00 – 8.6.2023 21:00

Paikka

Kristalliranta, Säkyläntie 275, Säkylä

Hinta

25 €

Tapahtumaluokka

Seuratoimijakoulutukset← Takaisin

SRL Lounais-Suomen aluejaosto järjestää Equipe-koulutuksen Säkylässä to 8.6. klo 17-21. Kouluttajana Tarja Järviö.

Koulutuksessa käydään läpi mm. kutsun teko Kipaan, siirto Equipeen, lähtölistojen teko ja siirto Equipe onlineen sekä muut kansliatoiminnot kisojen aikana ja kisojen jälkeen sekä kilpailutulosten syöttö kisan aikana. Lisäksi tulosten siirrot Kipaan, luokkapalautusten ja palkintorahojen maksamiset yms.

Ota mukaan oma kannettava!

Tiedustelut: Maja Grafe, maja.grafe@gmail.com puh. 050-4409899

Ilmoittautumiset viimeistään su 4.6.2023 alla olevalla lomakkeella.
Koulutus on maksettava ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla, maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisesti. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10€.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.