Ajankohta

24.2.2024 10:00 – 24.2.2024 13:00

Paikka

Tampereen Ratsastuskeskus, Niihamankatu 18, Tampere

Tapahtumaluokka

Seuratoimijakoulutukset← Takaisin

SRL Hämeen aluejaosto järjestää Equipe- ja ATU-koulutuksen (ei KIPA) 24.2.2024 klo 10.00 alkaen Tampereen Ratsastuskeskuksessa Niihamassa.

Koulutuksessa käydään läpi Equipe teoriassa. Voit ottaa mukaan oman tietokoneen ja varmista, että sinulla on selaimena Chrome tai Firefox. Koulutuksessa käydään läpi kilpailun tulospalvelua Equipe App -ohjelmalla. 

Varmista hyvissä ajoin ennen koulutusta, että sinulla on Kipaan asetettuna seurasi pääjärjestäjäoikeudet. Koulutuksessa näitä ei enää pystytä tekemään. Tarvittaessa tunnukset saa virka-aikana tuula.tella@ratsastus.fi, 050 5228 622.

Voit osallistua myös ilman tietokonetta, mikäli haluat tulla seuraamaan koulutusta.

Kouluttaja ja tiedustelut: Kirsi Rehn-Inkinen, puh. 040 52 59 276

Hinta: Equipe 5,- ja ATU 5,- molempiin ilmoittautuminen erikseen. Ota eväät itsellesi mukaan.

Aamu alkaa klo 10 Equipe-koulutuksella ja jatkuu 11.30  ATU-koulutuksella, päivä päättyy noin klo 13.

Koulutus järjestetään vain lähikoulutuksena, ei etäosallistumismahdollisuutta. 

Ilmoittautumiset 18.2.2024 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa.
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

 

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.