Ajankohta

22.3.2020 10:00 – 22.3.2020 17:00

Paikka

Kokoushotelli Linnasmäki, Turun kristillinen opisto, Lustokatu 7, Turku

Hinta

60 €

Tapahtumaluokka

Seuratoimijakoulutukset

Järjestäjä

SRL Lounais-Suomi← Takaisin

KOULUTUS SIIRTYY, UUSI AJANKOHTA ILMOITETAAN MYÖHEMMIN

SRL Lounais-Suomi järjestää Equipe Appin ja Kipa2:n peruskoulutuksen Kaarinassa sunnuntaina 22.3.2020. 

Aika: sunnuntai 22.3.2020 klo 10.00-17.00
Paikka: Kokoushotelli Linnasmäki, Turun kristillinen opisto, Lustokatu 7, 20380 Turku  (www.linnasmaki.fi)
Kouluttaja: Teija Peräkylä
Hinta: 60 €, sisältää koulutuksen, aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin

Koulutus on tarkoitettu Equipen Appin ja Kipa2:n käyttöä aloitteleville henkilöille seuran järjestämien kisojen tasosta riippumatta. 

Aikaisempaa kokemusta Equipe Classicista ei vaadita, mutta tietotekniset perustiedot tulee omata. Kurssilla käydään läpi kilpailukutsun tekeminen Kipa2:ssa, maksujärjestelmä, kisan siirto Equipe App -tulospalveluohjelmaan sekä koulu- ja estekilpailun läpivieminen kisojen aikana Equipe Apissa sekä kilpailun siirto takaisin Kipa2:een kisojen jälkeen.

Kurssille tarvitset mukaan kannettavan tietokoneen (pc tai mac), jossa on Chrome-selain ladattuna valmiiksi (Equipe App tarvisee Chromen toimiakseen).
Sinulla tulisi myös olla joko käyttöoikeus seurasi Equipe Appiin tai sinun pitää olla oikeus päästä Kipa2:een kisajärjestäjänä. Käyttöoikeuden Equipe Appiin voimme luoda myös koulutuksessa, kunhan sinulla on Kipa2 -tunnukset kisajärjestäjänä. Myös pelkkä valmis seuran Equipe App -tunnus riittää.

Ilmoittautumiset 16.3.2020 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. 
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €. 

Tiedustelut alueassistentti emmi.kupiainen@ratsastus.fi tai 045 122 5772. 

Tervetuloa! 

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.