Ajankohta

17.11.2022 18:00 – 17.11.2022 20:00

Paikka

verkkoluento

Hinta

5 €

Tapahtumaluokka

Harrastajien koulutukset← Takaisin

Ell Maija Vesterinen: Hevosen tyypilliset maha- ja suolistovaivat -verkkoluento torstaina 17.11.2022 kello 18-20.

Luennon hinta 5 euroa

Tervetuloa etäluennolle kuulemaan ja kysymään. Eläinlääkäri Maija Vesterinen Tampereen Hevosklinikalta käy marraskuun luennolla läpi ainakin asioita mahahaavasta, hiekkakiertymästä ja suolistotulehduksesta. Mistä ne pääsääntöisesti johtuvat ja mitä niille on ehkä tehtävissä. Luennolla käydään läpi myös normaali anatomia ja toiminta.

Maija Vesterinen valmistui eläinlääkäriksi vuonna 2018. Hän on tehnyt vuoden työvierailun, intershipin, ulkomailla hevossairaalassa, jonka jälkeen hän on työskennellyt Suomessa eri hevosklinikoilla. Vesterinen erikoistuu erikoiseläinlääkäriksi parin vuoden sisällä.

Luento on osa SRL Hämeen, Hämeen Hevosjalostusliiton, Hämeen Hevosenomistajien sekä Teivon Raviradan vuosittaisia luentopaketteja.

Luento tallennetaan ja se on katsottavissa kaksi viikkoa luennon jälkeen.

Ilmoittautumiset 15.11.2022 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. 
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €. 

Saat ilmoittautumisajan päätyttyä osallistumislinkin sähköpostiisi. Tarkista, että sähköpostisi on oikein.

Luennosta voi tiedustella osoitteesta hame@ratsastus.fi ja sariawelina@gmail.com

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.