Ajankohta

8.3.2023 17:00

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

50 €

Tapahtumaluokka

Toimihenkilökoulutukset

Järjestäjä

SRL Etelä-Suomi← Takaisin

SRL Etelä-Suomi järjestää esteratsastuksen C-puheenjohtajakoulutuksen iltakoulutuksena ke 8.3 ja ke 15.3. klo 17–21. Molemmille päiville osallistuminen on pakollista kurssin suorittamiseksi. Koulutus järjestetään etäyhteydellä.

Koulutus toimii myös estetuomareiden lisenssikoulutuksena.

 

Hinta: 50 € /osallistuja

Kouluttaja: Anu Tuomi

Kenelle: Jatkokurssi estetuomareille

 

Kurssille pääsyvaatimukset:
Estetuomarioikeudet ja toiminta tuomariston jäsenenä viidestä (5) kymmeneen (10) alue- ja kansallisen tason kilpailussa viimeisen 1–2 vuoden aikana. Pääsyvaatimukset täyttävät henkilöt otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioidaan maantieteellinen tarve. Kouluttaja tekee valinnat tarvittaessa.

Kurssi kattaa teoriaosan:
Säännöt, painopiste yleinen osa KSI. Kilpailijan oikeusturva, vastalausemenettely, rangaistusjärjestelmä. Tuomariston puheenjohtajan vastuut ja tehtävät, kilpailuorganisaatio, tulospalveluohjelmat sekä teoriakoe (KSI, TPJ:n tehtävät)

Kurssin kautta saadut todistukset ja oikeudet:
Suoritettuaan teoriakokeen hyväksytysti, henkilö saa kurssitodistuksen ja voi suorittaa työnäytteen. Työnäytteen ja oikeuden myöntämisen jälkeen, C-puheenjohtajatuomarilla on oikeus aiempien lisäksi toimia TPJ:na aluetason kilpailuissa.

Kokeiden uusiminen:
Hylätyn teoriakokeen voi uusia kerran. Toistamiseen hylätty teoriakoe johtaa kurssin uudelleen käyntiin.

Oikeuden myöntäminen ja käytännön harjoittelut:
Oikeuden myöntämisen perusteena on hyväksytysti suoritettu kurssi ja työnäyte.

Käytännön osa:
Yksi (1) työnäyte (=yksi kilpailu), toimiminen aluetason kilpailun TPJ:n tehtävissä C-, B- tai A-puheenjohtajatuomarin valvomana.


Ilmoittautumiset viimeistään 28.2.2023 alla olevalla lomakkeella. Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa.

Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai salli.saarela@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.
 

Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.