Ajankohta

10.3.2019 – 10.3.2019

Paikka

Nurmijärvi

Tapahtumaluokka

Toimihenkilökoulutukset

Järjestäjä

SRL / Valjakkokomitea
← Takaisin

SRL/Valjakkokomitea järjestää

Valjakkoajon C-tuomarista B-tuomariksi

Aika ja paikka: su 10.3.2019 Nurmijärvi

Kouluttaja: Kati Honkanen

Kurssisisältö: Kilpailusääntöjen yleinen osa (KS I), valjakkoajon kilpailusäännöt (KS IX) sekä tuomari-toiminta valjakkoajokilpailuissa, erityisesti tuomariston puheenjohtajana toimiminen. Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille ennen kurssia.

Pääsyvaatimus: Valjakkoajon B-tuomarikurssi on avoin valjakkoajon C-tuomareille. Ennen kurssille saapumista on kilpailusääntöihin perehdyttävä huolellisesti, ja kouluttajalle palautet-tava alkutesti (lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä).

Jo lisenssin omaava valjakkotuomari on tervetullut kurssille kertaamaan ja päivittä-mään tietojaan, käy myös lisenssikoulutuksesta.

Oikeuden myöntämisperusteet
B-valjakkotuomarioikeuksien saamiseksi vaaditaan
o    B-valjakkotuomarikurssin hyväksytty suorittaminen
o    osoittanut C-valjakkotuomarin soveltuvansa valjakkotuomariksi
o    osallistunut valjakkoajon stewardkoulutukseen
o    toiminut edeltävän 2 vuoden aikana C-tuomarina vähintään tuomariston jäse-nenä 2 – 4-tason kilpailuissa (sis. kaikki osakokeet) sekä tuomariston puheen-johtajana 1-tason kilpailuissa, tai tuomarina kaksissa 2 – 4-tason valjakkoajo-kilpailuissa (sis. kaikki osakokeet)
o    ikä 22 - 70 vuotta.

B-valjakkotuomarilla on oikeus toimia valjakkoajon SM-kilpailuissa tuomariston jäsenenä (yleistuomari, tarkkuustuomari), sekä kaikissa valjakkoajokilpailuissa myös tuomariston puheenjohtajana.

Hinta: Maksuton koulutus. Ruokailut ja mahdolliset majoitukset omakustanteisesti. (Vinkki: kysy tukea kurssikuluihin omalta seuraltasi!)

Ilmoittautumiset viimeistään 28.2.2019 alla olevalla lomakkeella. Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa.
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Lisätietoja kati.honkanen@gmail.com, 040 731 2034

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.