Ajankohta

16.6.2020 18:00 – 16.6.2020 20:30

Paikka

Online-luento

Hinta

10 €

Tapahtumaluokka

Harrastajien koulutukset

Järjestäjä

SRL Pohjois-Suomi← Takaisin

Eläintenkouluttaja, ratsastuksenohjaaja Anna Kilpeläinen luennoi aiheesta Pelon vähentäminen kouluttamalla.
Luennolla käsitellään mm. pelon vähentämistä siedättämisen, totuttamisen ja vastaehdollistamisen avulla sekä hevosen akuuttia ja opittua pelkoa.

Luento järjestetään online-luentona Microsoft Teams-alustaa hyödyntäen, joten osallistua voit mistä päin maailmaa tahansa! Luennon hinta on 10€.
Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki Teams-tilaan 15.6. mennessä, ilmoittautumistiedoissa annettuun sähköpostiosoitteeseen.
Luento toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 20.

Anna Kilpeläinen on eläintenkouluttaja, ratsastuksenohjaaja ja Suomen Eläintenkouluttajat ry:n ISES:in jäsen. Hänellä on lisäksi kasvatustieteen tutkinto Oulun yliopistosta. Anna toimii opettajana hevosten kouluttamisen, käyttäytymisen ja hyvinvoinnin koulutusohjelmissa KPEDU:ssa ja opettaa eläinalojen opiskelijoita myös Lappiassa, YSAO:ssa, SEDU:ssa ja Savoniassa. Annasta voit lukea lisää osoitteessa https://annakilpelainen.com/about/

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Ilmoittautumiset viimeistään torstaihin 11.06.2020 mennessä alla olevalla lomakkeella.
Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai ratsastus@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Lisätietoja SRL Pohjois-Suomi / Ulla Alanko, 040 5070 682 / pohjoissuomenratsastusjaosto@gmail.com tai luennon Facebook-eventistä

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään atsastajainliiton
käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.