Ajankohta

14.4.2024 11:00 – 14.4.2024

Paikka

Korpimäen Ratsutilalle, Preitiläntie 138, Paimio

Tapahtumaluokka

Kilpailijakoulutukset← Takaisin

Tervetuloa Paimion Ratsastajat ry:n sekä SRL Lounais-Suomen järjestämään Anna Kärkkäisen kouluratsastusklinikkaan Korpimäen Ratsutilalle (os. Preitiläntie 138, Paimio) sunnuntaina 14.4.2024 klo 11.00 alkaen.

Kouluratsastusklinikan teemana on apujen käyttö. Anna kertoo klinikan aikana, miten kiinnittää huomiota apujen käyttöön erilaisia hevosia ratsastaessa, ja miten apujenkäyttö kehittyy ratsukon tason noustessa. Klinikalla nähdään monipuolinen kattaus erilaisia ja eritasoisia ratsukoita!

Klinikka huipentuu Annan omaan ratsastusdemoon, jossa pääsemme näkemään Annan upean ratsuponin Minion Verden!

Klinikan arvioitu kesto noin 5 h. Klinikan aikana paikalla palvelee Paimion Ratsastajien buffet, josta saatavilla myös keittolounas.

Klinikan hinta on 20 euroa (maksu vain ennakkomaksulla). Ilmoittautumiset 7.4.2024 mennessä sähköpostitse paimionratsastajat@gmail.com. Paluuviestissä saat maksutiedot – huomioithan, että ilmoittautumisesi on sitova vasta, kun olet suorittanut maksun.

Lisätietoa tapahtumasta saat samaisesta sähköpostiosoitteesta. Tapahtumapäivänä tavoitat paikan päältä numerosta 040-767 3275 (Emmi/jos puhelu ei tule läpi, laita viesti).

 

 

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.