Ajankohta

19.3.2019 18:00 – 19.3.2019 20:00

Paikka

Metsämäen ravirata, Vanha Tampereentie 235, Turku

Tapahtumaluokka

Harrastajien koulutukset

Järjestäjä

SRL Lounais-Suomi, Varsinais-Suomen hevosjalostusliitto ja Turun Hippos← Takaisin

Toiminnallisesti oikeanlainen ratsastajan ryhti sekä istunta-asennon hallinta ovat tärkeitä niin ratsastajan kuin hevosen selän ja nivelten terveyden kannalta. Tasapainoinen istunta ja korrekti, oikein ajoitettu apujen käyttö mahdollistavat hyvässä tahdissa ja tasapainossa liikkuvan ratsukon ja pieniin apuihin reagoivan, kevyellä tuntumalla liikkuvan hevosen.

Luennolla käsitellään ratsastajan korrektia istuntaa ja oikeanlaista ryhtiä sekä keskivartalon tukea ja voimanvälitystä. Käydään läpi erilaisia istunnan ja ryhdin ongelmia ja ratkaisuja niihin.

AT ratsastuspilates on istuntavalmennusmenetelmä, joka perustuu tutkimustietoon ihmisen ja hevosen anatomiasta ja biomekaniikasta, sekä vuosien tuomaan kokemuksesta erilaisten ratsukoiden tuloksia parantavasta valmennuksesta.

Menetelmän kehittäjä, Srl:n ratsastusvalmentaja Aira Toivola valmentaa kaikkien ratsastuksen lajien edustajia harrastetasolta GP -ratsastajiin.

Luento pidetään Ravintola Metsämäen tiloissa, sisäänkäynti katsomorakennuksen takaa. Hinta 20e, sisältäen kahvin ja pullan. Ilmoittautumiset to 14.3. mennessä osoitteeseen riikka.mustonen@turunhippos.fi.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.