Ajankohta

6.3.2020 17:30 – 6.3.2020 19:30

Paikka

Kino Kuvakukko, Vuorikatu 27, 70100 Kuopio

Hinta

8 €

Tapahtumaluokka

Muut tapahtumat ja koulutukset

Järjestäjä

SRL Itä-Suomi← Takaisin

SRL Itä-Suomi järjestää yksityisen ennakkonäytöksen kaikille hevosihmisille ja heidän perheilleen Kuopiossa Kino Kuvakukossa!

Aika: pe 6.3.2020 klo 17:30
Paikka: Kino Kuvakukko, Vuorikatu 27, 70100 Kuopio

Elokuva: Tuukka Temonen: AIKA JONKA SAIN (Suomi 2020)
Elokuva pohjautuu pararatsastaja Jaana Kivimäen elämään ja kertoo tositapahtumiin pohjautuvan, suomalaisen naisen uskomattoman selviytymistarinan. Jaana on ravintoloitsija ja kahden lapsen äiti, jonka vapaa aika kuluu ratsastuksen parissa. Jaana elää yhdessä karismaattisen, mutta äkkipikaisen miesystävänsä Markon kanssa. Jaanan elämä muuttuu kertaheitolla, kun hän halvaantuu vakavassa onnettomuudessa.
Elokuvan kesto: 104 min
Ikäraja: K12/9

Liput: 8 e/kpl. Liput ostetaan alla olevalla lomakkeella 3.3. mennessä. Voit ostaa useamman lipun kerralla kun klikkaat "lisää osallistuja" ja annat yksittäin nimet, kenelle lipun ostat. Tämä sen vuoksi, että järjestelmä osaisi laskea myytyjen lippujen määrän. Tiettyjä istumapaikkoja ei pysty varaamaan etukäteen, vaan paikat voi valita vasta paikan päällä.

Lippu maksetaan varauksen tekemisen yhteydessä, maksamaton varaus ei ole voimassa.
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla
luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.