Ajankohta

7.2.2021 14:00 – 7.2.2021 16:00

Paikka

Verkkoluento

Hinta

10 €

Tapahtumaluokka

Harrastajien koulutukset
Katja Hautala
← Takaisin

Eläinlääkäri Katja Hautala luennoi hevosten tarttuvista taudeista, tervetuloa mukaan!

-------------------------------------------

Tarttuvien eläintautien erikoiseläinlääkäri Katja Hautala

Valmistuin eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 1997 ja tarttuvien eläintautien erikoiseläinlääkäriksi (hevosten taudit) vuonna 2013. Minulla on myös siittolaeläinlääkärin pätevyys. Ylläpidän ammattitaitoani osallistumalla säännöllisesti eläinlääkäreiden jatkokoulutustilaisuuksiin sekä Suomessa että ulkomailla. Seuraan aktiivisesti kansainvälistä tutkimusta erityisesti hevosten hengitystietartuntojen ja loissairauksien osalta.

Aloitin väitöskirjan hevosten loistartunnoista keväällä 2017 Helsingin yliopistossa ja teen aktiivisesti tutkimustyötä hevospraktiikan ohella. Aiemmin olin Suomen Hippoksessa raviurheilun eläinsuojelusta vastaavana eläinlääkärinä yli kymmenen vuotta. Olen toiminut myös kunnaneläinlääkärinä, pieneläinlääkärinä, virkamiehenä, asiantuntijana kehitysyhteistyöprojekteissa, lääketeollisuuden palveluksessa ja monissa muissa mielenkiintoisissa hommissa. Kallelan oriasemalla olen tehnyt siittolaeläinlääkärin sijaisuuksia vuodesta 2004 lähtien.

Tunnen hyvin kilpailueläinlääkäritoiminnan sekä ravi- että ratsastuskilpailuissa. Minulla on oikeus toimia valvovana eläinlääkärinä (FEI vet delegate) myös kansainvälisissä ratsastuskilpailuissa.

Toimin neuvojana Neuvo2020-hankkeessa ja tarjoan maksutonta hevosten terveydenhuoltoon liittyvää neuvontaa tuen piiriin kuuluville tiloille.

---------------------------------------------

Verkkoluennon ohjeet tulevat myöhemmin.

Ilmoittautumiset 3.2.2021 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.