Ajankohta

13.12.2023 17:00 – 13.12.2023 20:00

Paikka

Raatin uimahallin kabinetti, Raatintie 2, Oulu

Hinta

10 €

Tapahtumaluokka

Muut tapahtumat ja koulutukset← Takaisin

Pohjois-Suomen alueen Kipa- ja Equipe-koulutus kilpailunjärjestäjille. Koulutuksessa opetellaan ohjelmien käytön perusasioita kilpailun luomisesta, lähtölistojen tekemisestä, koulu- ja estekilpailuiden aikana tapahtuvasta tulospalvelusta sekä kilpailuiden jälkeen hoidettavista asioista. Ota oma tietokone mukaan ja varmista, että sinulla on selaimena Chrome tai Firefox. Pyydä hyvissä ajoin ennen koulutusta seuraltasi pääjärjestäjäoikeudet Kipaan. Voit osallistua myös ilman tietokonetta, mikäli haluat tulla seuraamaan koulutusta.

Kouluttajina Ossi Moilanen, Ulla Alanko ja Mari Päivärinta

Koulutus järjestetään vain lähikoulutuksena, ei etäosallistumismahdollisuutta.

 

Ilmoittautumiset 9.12.2023 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.