Ajankohta

16.2.2023 19:00 – 16.2.2023 20:00

Paikka

Etänä, teamsilla.

Hinta

10 €

Tapahtumaluokka

Kilpailijakoulutukset

Järjestäjä

SRL Pohjanmaa← Takaisin

Pohjanmaan aluejaosto järjestää sääntökoulutuksen ratsastajille etäkoulutuksena to 16.2.2023 klo 19 - 20.

Kouluttaja: Pirjo Tammela.

Kyselyt: pirjo.tammela@kurikka.fi

Koulutuksessa kerrataan keskeiset koulu- ja estesäännöt sekä käydään läpi vuoden 2023 sääntömuutokset.

Sääntökoulutusta suositellaan käytäväksi vuosittain, sillä kilpailusäännöt muuttuvat ja uudistuvat. Lunastaessasi itsellesi kilpailuluvan sitoudut noudattamaan kulloinkin voimassa olevia Suomen Ratsastajainliitto ry:n kilpailusääntöjä. Sääntöjen tunteminen on ehdottoman tärkeää ja turvallisuuden lisäksi se tuo varmuutta myös omaan tekemiseen.

Kurssin sisältö: SRL:n kilpailusäännöt seuratasolta lähtien (kilpailuluvan jo omistaville toimii hyvänä kertaus- ja sääntöjen päivityskurssina), KS I (Yleinen osa), KS II (koulu) ja KS III (este) ja sääntömuutokset 2021 (KSI + KSII + KSIII).

Ilmoittautumiset 12.2.2023 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa.
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleisiin ilmoittautumisiin lisätään 10 €.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.