Ajankohta

12.2.2024 18:30 – 12.2.2024 21:00

Paikka

Etänä teamsilla

Hinta

10 €

Tapahtumaluokka

Kilpailijakoulutukset

Järjestäjä

SRL Pohjanmaa← Takaisin

SRL Pohjanmaan alue järjestää maanantaina 12.2.2024 klo 18.30 - 21 koulutuksen kilpailujen järjestäjille. Koulutus on avoin ja sopii seura-, alue- ja kansallisia kisoja järjestävien seurojen edustajille.

Koulutus keskittyy itse kilpailujen järjestämiseen ja organisointiin liittyviin sääntöihin ja järjestelyihin, Kipan ja Equipe Appin käyttöön ei perehdytä tässä koulutuksessa. 

Kouluttaja: Jonna Potila

Kyselyt:jonna.potila@gmail.com

Ilmoittautumiset 8.2.2024 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa.
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleisiin ilmoittautumisiin lisätään 10 €.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.