Ajankohta

17.10.2021 10:00 – 17.10.2021 13:00

Paikka

Verkkoluento

Tapahtumaluokka

Harrastajien koulutukset
mainoskuva luennosta
← Takaisin

SRL Lounais-Suomi järjestää verkkoluennon 17.10.21 klo 10-13

Noin kaksituntinen etäluento, jossa käydään läpi miten ratsastaja voi omalla toiminnallaan tukea hevosta, ennakoida tilanteita, joissa hevonen huolestuu ja myös pieniä asioita muuttamalla palauttaa tilanne hallittavissa olevaksi. Miten ratsukon mieliala on muokattavissa ja kuinka hevosen käyttämien signaalien tunnistaminen ja oman toiminnan muuttaminen tarvittaessa edistävät sekä turvallisuutta että eettistä hevosen käyttöä kilpaurheiluun ja harrastamiseen. Luento soveltuu hyvin myös valjakkoharrastajille.

Kertauksena mukana lyhyt kooste hevosen käyttämistä signaaleista, tunteista ja mielialasta.

Tietoa luennoitsijasta: SKH-palveluiden Susanna “Suska” Hämäläinen
Koulutus: Ratsastuksenohjaaja ja -opettaja, kengitysseppä, eläintenkouluttaja (AT), neuropsykiatrinen valmentaja-opiskelija
Erityisosaamista: Eläinavusteisen toiminnan eläinten kouluttamisen asiantuntija.
Eläinten käyttämät eleet, etenkin rauhoittavien signaalien havainnointi ja hyödyntäminen, eläimen mieliala ja rauhallisen tunnetilan rakentaminen sekä ihmisen ja eläimen välinen vuorovaikutus. Lue lisää www.skh-palvelut.com

Hinta: SRL ratsastusseuran jäsenet 5€, ei jäsenet 10€.

Ilmoittautumiset 13.10.21 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. Linkki luennolle lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään luentoa edeltävänä päivänä.
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €. 

Tervetuloa!

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.