Ajankohta

24.2.2024 18:30 – 24.2.2024 21:00

Paikka

Hotelli IsoValkeinen, Majaniementie 2, 57420 Kuopio

Tapahtumaluokka

Kokoukset

Järjestäjä

SRL Itä-Suomen alue← Takaisin

Tervetuloa SRL Itä-Suomen alueen kevättapaamiseen ja palkitsemisillalliselle lauantaina 24.2.2024  klo 18.30 - n. 21, Hotelli IsoValkeiselle (Majaniementie 2, 57420 Kuopio). Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki ratsastuksen ja hevosten ystävät sekä tukijoukot. Juhlistetaan yhdessä vuoden 2023 menestyneitä.

Ohjelma

  • SRL:n terveiset ja Itä-Suomen alueen kevättapaamisasiat, mukana SRL:n hallituksen edustaja Osmo Metsälä
  • juhlabuffet
  • vuoden 2023 menestyneiden ratsukoiden palkitseminen (palkittavien lista alla liitteissä)

Illalliskortin hinta on 42 €, 4-12 vuotiaille 20 €, alle 4v. ilmainen. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä myös ruoka-aineallergiat. Vuoden 2023 palkittaville illalliskortti on ilmainen, muista merkitä ilmoittautuessasi, että olet kutsuvieras.

Tiedustelut soile.kosonen@ratsastus.fi, p. 050 5265026.

Kevättapaamisasioina esitellään alueen edellisen vuoden toimintakertomus sekä alueen talous (liitteet lisätään tapahtuman kutsuun 10.2. mennessä).

Itä-Suomen alueen seuroilla on mahdollisuus palkita ansioituneita jäseniään. Seuran edustaja kutsuu palkittavan ja seura maksaa itse palkittavan illalliskortin. Alla olevan ilmoittautumisen lisäksi seuran tulee ilmoittaa palkittavansa nimi ja palkitsemisperuste soile.kosonen@ratsastus.fi ilmoittautumisajan puitteissa. 

Ilmoittautumiset 15.2.2024 mennessä alla olevalla lomakkeella. Illalliskortti maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksamaton ilmoittautuminen ei tallennu. Ilmoittautumislomake kysyy kutsuvieraaltakin maksajan tiedot, mutta tiedot täyttämällä antaa ilmoittautua maksutta.

Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai soile.kosonen@ratsastus.fi, myös tiedustelut samaan osoitteeseen. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Jälki-ilmoittautumismaksu on 10 € (lisätään hintaan). 

Tervetuloa!

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.