Ajankohta

24.2.2024 15:00 – 24.2.2024 17:00

Paikka

Wanhamäen Talli, Vanhamäentie 122, 77600 Suonenjoki

Hinta

12 €

Tapahtumaluokka

Harrastajien koulutukset

Järjestäjä

SRL Itä-Suomen alue← Takaisin

Itä-Suomen aluejaosto järjestää “Pisteet kotiin kouluradalta” -klinikan 24.2.2024 paikassa Wanhamäen Talli, Vanhamäentie 122, 77600 Suonenjoki. Kouluttajana I-tuomari ja koulutuomareiden kouluttaja Osmo Metsälä.

  • Mitä koulutuomarit haluavat radalla nähdä ja mitä he arvostelevat?
  • Mikä erottaa kuuden pisteen arvoisen liikkeen kahdeksan pisteen arvoisesta liikkeestä?
  • Miksi tuomareiden arvostelut eroavat toisistaan?

Klinikka koostuu teoriaosuudesta sekä demoratsukoista. Ensin käydään läpi teoriassa ja esimerkein kouluratojen ja liikkeiden arviointia helppo A – vaativa A -tasolla ja mitä milläkin tasolla edellytetään. Tämän jälkeen nähdään maneesissa demoratsukoita. Demoratsukot esittävät kunkin tason liikkeitä ja kouluradan kohtia. Osmo antaa demoratsukoiden suorituksista numerot sekä avaa kuuntelijoille mikä oli hyvää, mitä haluisi nähdä lisää tai mikä rokotti numeroa alaspäin.

Ohjelma
15.00 - 16.00 Kahvi, teoriaosuus
16.00 - n. 17.00 Demoratsukot maneesissa

Hinta: 12 €, sisältää koulutuksen ja kahvit. 

Koulutukseen otetaan 3-6 demoratsukkoa. Hakemukset ratsukkopaikoille maanantaihin 12.2.2024 mennessä. Ilmoittautumiset demoratsukoksi, tiedustelut, majoitus- ja karsinapaikkatiedustelut ja varaukset suoraan wkt.wanhis@gmail.com.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 12.2.2024 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Osallistumismaksut on maksettava ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla, maksamaton ilmoittautuminen ei tallennu.

Peruutukset ilmoittautumisajan sisällä vahvistusviestin linkin kautta tai soile.kosonen@ratsastus.fi. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen järjestämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmän ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.